2777
2789
عنوان

زن علیه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترتازمانی ک خونه پدرش اسمش روشه دخترعمه شماهم تا۱۷سالگی توخونه پدرش بوده ودختربوده از۱۷سالگی زن مح ...

منم گفتم حرف شما درسته دیگه

عمه من ۱۵ سالگی ازدواج کرده 

این خانم گفت زیر ۱۸ سال دختره منظورم اینه ربطی به زیر ۱۸ نداره عمه من زیر ۱۸ زن بوده 

.
دقیقا پارتنر منم باید بفهمه که من ازش توقع دارم از الان و این ادم اگه الان برای من ارزش نزاره بعد از ...

فایده نداره اعصابم خورده افلاین بودم من 

ی باردیگ تاپیک بزن خودتم پشتتم اسی نترس 😂😂😂😂😂

مگه توادامسی 😂😂😂😂😂😂😂😂لیاقتت ک گل بگیری ارزش داری چون بابات بت ارزش داده بفهم

همه دخترا لایق توجه ان این دیگه ساده ترین چیزه که خانم ها باید سرش توافق داشته باشیم که نداریم

منم گفتم حرف شما درسته دیگهعمه من ۱۵ سالگی ازدواج کرده این خانم گفت زیر ۱۸ سال دختره منظورم اینه ربط ...

ب دل نگیر بعضیا فقط میخان جواب بدن گوش نمیدن طرف چی میگه فقط میخان بگن ماهستیم انلاینم همین 

مثلم میخان بگن ما ازکادو خوشمون نمیاد چسی چسی چسی😂😂😂😂

همه دخترا لایق توجه ان این دیگه ساده ترین چیزه که خانم ها باید سرش توافق داشته باشیم که نداریم

ب درک ک نداریم 

خودمونوعشق اسییییی بزن برطبل بی عاری ک ان هم عالمی دارد

همینای ک میگن مهم نیس کادو همونان ک جرمیدن طرف رو براکادو😂

تازه من اندازه بابامم نمیخوام از پسر مردم یه دسته گل که بگه فلانی برای من ارزشمندی انوقت اینجا میگن ...

من فکر میکنم اینا مرد هستن که این حرفو میزنن منم هروقت از شوهرم انتظاری داشته باشم اون انجام نده منم اعتراض کنم شوهرم فورا میگه مگه خونه بابا همیچین چیزی داشتی یا اصلا همچین چیزی خوردی ؟ فکر میکنه بابا گدا بود واسه بچه هاش هیچکاری نکرد بعضی ها عقل ندارن اصلا

ب دل نگیر بعضیا فقط میخان جواب بدن گوش نمیدن طرف چی میگه فقط میخان بگن ماهستیم انلاینم همین مثلم میخ ...

خوبه نگفتم طرف برام ایفون ۱۷بخره اخه گفتم یه دسته کل بنظرم باید بگیره😂😂😂😂