2789
عنوان

بوقت شام

200 بازدید | 17 پست

امروز رفتم فیلم بوقت شام بنظزم بی نظیره پیشنهاد میکنم حتما برید ببینیدش خیلی قشنگه 

لاتاری روهم دیدم چندروز گذشته ارزش یکباردیدن داره موضوعش قشنگه ولی  یکم ضعیف درست شده ولی درکل یکباردیدنش می ارزه 

مصادره هم من کلا علاقه به فیلم طنز سینمایی ندارم ولی خب بعضیا میگفتن قشنگه من خودم دوست نداشتم راستش معمولی بود 

ولی بوقت شام رو حتما برید واقعا کاری به اینکه حاتمی کیا به نفع بعضیا این فیلم ساخته یانساخته ندارم چون خودم به شخصه معتقدم مدافعای حرم خالصانه بدون ادعا میرن سوریه ومتاسفانه چون دید ماها بد شده به آقایون بالادست اون مظلومارو هم به همین چشم میبینیم ولی اونا خالصانه میرن وبدون هیج ادعای 

دقیقا عین زمان جنگ قبلا که امثال بابای من رفتن جانباز وشیمییایی شدن ولی نرفتن درصد بگیرن چون گفتن مادرراه خدا رفتیم الانم هیچ حقوقی از جانبازیششون نمیگیرین بعد یه عده توخونه بودن حالا ششدن سینه جاک مملکت وحکومت 

بچه ها من خودم دل حوشی از آقایون بالادست ندارم ولی واقعا مدافعین حرم پاک وخالصن دوستای گلم درسته یه عده بااسم این افراد منافع شخصی خودشونو پیش میبرن ولی یادمون باشه به پای اونا نذاریمش چون اونا واسه آرامش الان ما رفتن

🌻🌻🌻🌻🌻🌻💜💜💜💜💜

راستی توهین نکنیم عزیزای دل نظرهرکسی محترم 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌸🌸🌸💜💜💜💜💜💜

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظرم بیاد شهرمون بریم ببینم غم انگیز فیلمش؟

راستش  واسه مظلومیتشون اره من خودم ویه دخنر جوون هم سن خودم پیشم بود گریمون گرفته بود

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
لاتاری واااقعا کسل کننده بود. من دیگه اواسطش خوابم گرفته بود

اره گلم یجوریه یکنواخت انگار زیادی طولانیه

من اول لاتاری رو دیدم و بعد به وقت شام..اگ بخوام پیشنهاد بکنم لاتاری رو ببینید من واقعا دوسش داشتم

ب وقت شام هم ارزش یک بار دیدن اونم تو سینما رو داره

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎
ب وقت شام جذابيت زيادي نداشت والا فقط بخاطر ديالوگش چيطوري ايراني ملتو كشوندن سينما ما عيد رفتيم ت ...

چی بگم گلم من خوشم اومد خیلی عزیزدلم

من اول لاتاری رو دیدم و بعد به وقت شام..اگ بخوام پیشنهاد بکنم لاتاری رو ببینید من واقعا دوسش داشتم ...

لاتاری قشنگ بود ولی ضعف زیاد داشت بنظرم ولی موضوعش جالب بود عزیزدلم

لاتاری قشنگ بود ولی ضعف زیاد داشت بنظرم ولی موضوعش جالب بود عزیزدلم

اره خب سینمامون خیلی جا برای پیشرفت داره...همه ی فیلمامون نقطه عطف و ضعف دارن

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎