امروز رفتم فیلم بوقت شام بنظزم بی نظیره پیشنهاد میکنم حتما برید ببینیدش خیلی قشنگه
لاتاری روهم دیدم چندروز گذشته ارزش یکباردیدن داره موضوعش قشنگه ولی یکم ضعیف درست شده ولی درکل یکباردیدنش می ارزه
مصادره هم من کلا علاقه به فیلم طنز سینمایی ندارم ولی خب بعضیا میگفتن قشنگه من خودم دوست نداشتم راستش معمولی بود
ولی بوقت شام رو حتما برید واقعا کاری به اینکه حاتمی کیا به نفع بعضیا این فیلم ساخته یانساخته ندارم چون خودم به شخصه معتقدم مدافعای حرم خالصانه بدون ادعا میرن سوریه ومتاسفانه چون دید ماها بد شده به آقایون بالادست اون مظلومارو هم به همین چشم میبینیم ولی اونا خالصانه میرن وبدون هیج ادعای
دقیقا عین زمان جنگ قبلا که امثال بابای من رفتن جانباز وشیمییایی شدن ولی نرفتن درصد بگیرن چون گفتن مادرراه خدا رفتیم الانم هیچ حقوقی از جانبازیششون نمیگیرین بعد یه عده توخونه بودن حالا ششدن سینه جاک مملکت وحکومت
بچه ها من خودم دل حوشی از آقایون بالادست ندارم ولی واقعا مدافعین حرم پاک وخالصن دوستای گلم درسته یه عده بااسم این افراد منافع شخصی خودشونو پیش میبرن ولی یادمون باشه به پای اونا نذاریمش چون اونا واسه آرامش الان ما رفتن
🌻🌻🌻🌻🌻🌻💜💜💜💜💜
راستی توهین نکنیم عزیزای دل نظرهرکسی محترم 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌸🌸🌸💜💜💜💜💜💜