2777
2789
عنوان

مدرسه ی سمی من

683 بازدید | 24 پست

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه ، من تو مدرسه تیزهوشان درس میخونم و کلاس یازدهمم  و 4 ساله این مدرسم متاسفانه خیلی خیلی محیط مدرسه سمی و خرابه امسال معلم ها هم حتی به ما توهین میکنن و فکر میکنن احمقیم قبل درس  دادن سوال میدن و فکر میکنن همه کلاس خصوصی میرن  و انتظار دارن زود سوالو حل کنیم همکلاسی هامم همه از دم مشکلات روانی دارن درسته ادمای خوبی هم پیدا میشه ولی هممون داغون داغونیم و زیر اب همو میزنن بچه ها پیش معلما تا خودشونو بکشن بالا نمره ها صدم به صدم فرق دارن و اصلا نمیتونی خودتو بالا بکشی با این حال که رشتمم ریاضیه ، نظرتون چیه مدرسمو عوض کنم؟ چون من خیلی حساسم همکلاسیم یچیزی بهم میگه فوری ناراحت میشم و معلم یچیزی میگه قید درس خوندن و میزنم انگیزمو از دست میدم فقط از یه چیز میترسم که مدرسه ای که برم شرایطش داغونن باشه و معلما و بچه های اونجا هم عجیب باشن اگه میشه راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی دیگه برام رقابتم مهم نیست فقط میخوام یه محیط سالم برم خودم درسمو بخونم فکر میکنی مدرسه های غی ...

محیط سالم پیدا نمیکنی هر جایی مشکلات خودشو داره جو رقابتی تیزهوشانو نکته مثبت کن ولی با خودت رقابت کن چکار به اطراقیان داری توهین میکنن؟ شخصیت خودشونو نسون میدن تو میخوای گند بزنی به آیندت چون جو و نمیتونی تحمل کنی؟!!!!

پس یه خبر بهت بدم!

زندگی قراره روز بروز حال بهم زن تر و پر از آدمای عوضی بشه تو زندگیتو بکن راهتو برو به خودتم رو نده وای من نمیتونم و فلان نداشته باش

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من فکر میکردم مدارس تیز هوشان خیلی خوبند میخواستم دخترم وبفرستم

اگه میخوای مشکلات روانی بگیره و جسمی حتما این کارو بکن رتبه برتر شدن چه فایده ؟ تو این 4 سال بیماری روانی پیدا کردم و هر هفته دکتر میرم و قرص  کلی معده درد سردرد های شدید دو بار بچه هامون رو بخاطر حرف معلم بردن بیمارستان امبولانس اومد مدرسه

به هیچی کار ندارم فقط مضخرف تر از رشته ریاضی نیست هیچ آینده شغلی نداره رشتش خواهش میکنم برو تجربی ...عمرمو تلف کردم برق خوندم هیچی به هیچی ...و اینکه به هیچ کس کار نداشته باش یدونه دوست خوب پیدا کن فقط درس بخون و آیندتو بساز 

محیط سالم پیدا نمیکنی هر جایی مشکلات خودشو داره جو رقابتی تیزهوشانو نکته مثبت کن ولی با خودت رقابت ک ...

اون توهین و جو بدی که میگی هزار برابر تو مدارس دولتی بدتره دختر من هشتمه هنوز معلم ریاضی ندارن یه دیوونه روانی تو مدرسشونه هیچ کس از مدیر و معلم جرات نمیکنه چیزی بهش بگه همه فقط دنبال آرایش و.... میخوای بیای اینجا؟

محیط سالم پیدا نمیکنی هر جایی مشکلات خودشو داره جو رقابتی تیزهوشانو نکته مثبت کن ولی با خودت رقابت ک ...

ممنونم حرفت ارزشمند بود برام من واقعا خیلی حساسم خیلی زیاد  برای مثال یسری از همکلاسیامون گیر میدن که بو میدین همتون شپش هستین و اینا یطوری حساسیت گرفتم که هر روز دوبار میرم حموم و حس کثیفی بهم دست میده و حتی زشت بودن 

متاسفانه مدارس دولتی کیفیت درسی بالایی ندارن

پسر من از هفتم یکی از بهترین مدارس تیزهوشان تهران بود

سه سال متوسطه اول خیلی خوب بود ولی وقتی اومد دهم چون فضا رقابتی بود و معلمها سطح بالا تدریس میکردن خسته شد و برای یازدهم علی رغم میل من اومد هییت امنایی

از لحاط روحیه خیلی بهتر شده و خیلی شادتتره

البته مدرسه قبلیش مدرسه بدی نبود پسر من از رقابت خسته شد و نخواست تلاششو بیشتر کنه

به هیچی کار ندارم فقط مضخرف تر از رشته ریاضی نیست هیچ آینده شغلی نداره رشتش خواهش میکنم برو تجربی .. ...

ما همه فامیلمون اکثرا ریاضی بودن مهاجرت کردن و خالم و عمم اینا.. برا همون ریاضی رفتم بخاطر مهاجرت اونام کمک کنن 

ممنونم حرفت ارزشمند بود برام من واقعا خیلی حساسم خیلی زیاد برای مثال یسری از همکلاسیامون گیر میدن ک ...

بازم میگم به خودت رو نده الکی هم احساس ضعف و بدبختی نکن اینا مال آدامی ضعیفه قوی باش و تلاش کن بقیه هم هر چی میگن اصلا و ابدا اهمیت نداره