2777
2789
عنوان

ای شیعیان مایه زینت ما باشید❗

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 805 پست

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 🤲 🤲 🤲 

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

التماس دعا برای امضام ☘️

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

امشب مسجد برات اخر سوره حشر میخونم به شرط این که برای بهبود زندگیت تلاش کنی و صبور باشی

تلاش یعنی چی ؟ شوهرم رفته خونه نمیاد میخواد درخواست طلاق بده ، ممنونم برام خواهری میکنی من نمیشماسمتون فقط دعاتون میکنم 

تلاش یعنی چی ؟ شوهرم رفته خونه نمیاد میخواد درخواست طلاق بده ، ممنونم برام خواهری میکنی من نمیشماسمت ...

یعنی اگه مجدد به هم برگشتید‌

طوری زندگی کنید که بعدا مدیون خودت نشی 

بگی هر انچه که سهم من بود ، کوتاهی نکردم‌ و درست انجام دادم .

موفق باشی جانم💫

توکل به خدا