2777
2789
عنوان

معلم زبان بچه ها شدم

126 بازدید | 14 پست

طبقه پایین مون کلاس هست منم ۱۷ سالمه و اونجا معلم شدم 

زبانمم خوبه از بچگی مکالمه میکردم 

فقط ی ذره خجالتیم نمی‌دونم چیجوری به بچه ها یاد بدم و چیجوری باهاشون رفتار کنم 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

مبارک باشه انشالله موفقیت های بیشتر

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزممم موفق باشی منم معلم زبان بچه هام

مرسی عزیزم 

چیجوری باهاشون رفتار کردی که نه خیلی جدی باشه نه خیلی شل

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

از حرف الفبا شروع کنA B C....can u speak english??

همون حروف الفبا رو چیجوری آموزش بدم

مرسی عزیزم چیجوری باهاشون رفتار کردی که نه خیلی جدی باشه نه خیلی شل

قانون گذاری جلسه اول خبلی مهمه، مثلا سرکلاس من کسی حق تداره ازگوشی استفاده کنه، حتی ساعت میخوان بدونن ازمن میپرسن

همیشه لبخند داشته باش باهاشون با مهربونی برخورد کن

مدرک ttc داری؟

قانون گذاری جلسه اول خبلی مهمه، مثلا سرکلاس من کسی حق تداره ازگوشی استفاده کنه، حتی ساعت میخوان بدون ...

درسته 

نه ندارم 

حتمااا سعی کن بگیری مدرکشو، روش تدریس بهت یاد میدن، روش برخورد با زبان اموزا رو یاد میدن بهت

جدی؟ 

دارم سعی میکنم از یوتیوب ی ذره تجربه کسب کنم برام دعا کن موفق بشم 

کلاس واسه پدرمه شاگرد هم حدودا پنج تا اومد واسم می‌خوام از چند روز دیگه شروع کنم 

ما ترمی ۱ تومن شهریه میگیریم من چون تازه کارم از بچه ها می‌خوام ۵۰۰ بگیرم 

جدی؟ دارم سعی میکنم از یوتیوب ی ذره تجربه کسب کنم برام دعا کن موفق بشم کلاس واسه پدرمه شاگرد هم حدود ...

ماهی ۵۰۰؟

اگه مدرک تی تی سی داشته باشی و موسسه بری واسه کار، چون سابقه کارنداری معمولا از جلسه ای ۸۰ مید تا ۱۰۰ تومن

ماهی ۵۰۰؟اگه مدرک تی تی سی داشته باشی و موسسه بری واسه کار، چون سابقه کارنداری معمولا از جلسه ای ۸۰ ...

نه ترمی 

ما موسسه نداریم کلاس خصوصی داریم همونجا تدریس میکنم 

و چون پدرم خرجمو نمی‌ده مجبورم خودم در بیارم دیگه

نه ترمی ما موسسه نداریم کلاس خصوصی داریم همونجا تدریس میکنم و چون پدرم خرجمو نمی‌ده مجبورم خودم در ب ...

اها موفق باشی

ولی این مدرک تی تی سی اگه ازیجای معتبر و درست حسابی بگیری خیلی بهت نقشه راه نشون میده

اها موفق باشیولی این مدرک تی تی سی اگه ازیجای معتبر و درست حسابی بگیری خیلی بهت نقشه راه نشون میده

مرسی عزیزم حتما