2777
2789
عنوان

شانس خرابم

92 بازدید | 10 پست

19 سالمه /:

موهام داره سفید میشه 🙄

هی هر روز یکی ببشتر پیدا میکنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من تو سه ماه اخیر چندین بار موهامو رنگ کردم انقد که سفید دارم برا شما ارثی نیست ؟؟

والا مامانمم میگه مثل من بوده 

اگر پسر میشدم، تا الان کچل شده بودمم ،موهامم سفید🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین رنگ‌نکن 

روغن سیاهدانه اگر حساسیت نداره بزن به موهات 

جوشانده رزماری ام خوبه 

در آخر میای تایپکم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من 22 سالمه کم کم داره موهای سفیدم بیشتر میشه
ی دلیلش اینه موهام خیلی مشکیه
ی دلیلش اینه استرسیم مخصوصا تو کارم
ی دلیلش اینه داییام تو سن کم موهاشون سفید شده ک منم ب اونا رفتم ولی دیرتر داره برای من رخ میده

ببین رنگ‌نکن روغن سیاهدانه اگر حساسیت نداره بزن به موهات جوشانده رزماری ام خوبه در آخر میای تایپکم

مرسی 

چشم

مرسی چشم

فدای تو چشمت بی بلا

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من 22 سالمه کم کم داره موهای سفیدم بیشتر میشه ی دلیلش اینه موهام خیلی مشکیه ی دلیلش اینه استرسیم مخص ...

منم هرچی گفتی و هستم 

والا مامانمم میگه مثل من بوده اگر پسر میشدم، تا الان کچل شده بودمم ،موهامم سفید🤣

عزیزم 😂 

حالا من تو خانوادم اصلا نداریم 

بابام ۵۰سالشه موی سفید نداره ولی من کلا سفید کردم همه رو 🤧

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

عزیزم 😂 حالا من تو خانوادم اصلا نداریم بابام ۵۰سالشه موی سفید نداره ولی من کلا سفید کردم همه رو 🤧

حتما بخاطر اضطراب و استرس هست😔