2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی انقد اوضاع خرابه ک میخوای از اجنه و شیاطین کمک بگیری ؟

شما با یه عده آدم زبان نفهم روبرو باشی که به هیچ شکلی نتونی قانعشون کنی و ذاتشون کلا مشکل داره چه کار میکنی؟

شما با یه عده آدم زبان نفهم روبرو باشی که به هیچ شکلی نتونی قانعشون کنی و ذاتشون کلا مشکل داره چه کا ...

بستگی کی باشه اگه خانواده شوهر باشه که من فقط میرم رو شوهرم کار می‌کنم که هوامو داشته باشه 

اگ فامیل باشه قطع ارتباط میکنم باهاشون 

اگر خیلی بهت فشار آوردن سوره کوثر ۹بار بعد هر نماز یا هر وقت که وقت کردی بخون به عکس طرف فوت کن یا تو خیالت تصورش من فوت کن جواب میده با دعا نویسی فقط یک مدت کوتاهی کارت راه میفتع و لو اینکه پول زیادی داشته باشی ک‌هر وقت بد شدن باز بری پیش دعانویس که میگن پای اجنه و شیاطین رو‌ب زندگی باز می‌کنه و شرک محسوب میشه 

بستگی کی باشه اگه خانواده شوهر باشه که من فقط میرم رو شوهرم کار می‌کنم که هوامو داشته باشه اگ فامیل ...

یه مدت خیلی به همسرم محبت کردم سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی اون نمیخواد خیلی وابسته به خونواده شه و همش دوست داره اونها دخالت کنند عقل و اختیارش به کل دست اونهاست خونوادهش هم بدتر از خودش.

هر راهی بگید رفتم محبت احترام هم به خودش هم خونواده ش بی فایده است.یعنی از اول هم زندگی خوبی نداشتیم به زور مشاوره و نصیحت اطرافیان این چند سال هم گذشت ولی الان دیگه به حرف مشاور هم گوش نمیده.ذاتا دخالت و شر درست کردن تو زندگی دیگران رو دوست دارن و لذت میبرن از این کار اصلا انگار از آرامش و زندگی آرام بیزارن همیشه دنبال یه سوژه برای تنش و مشاجره درست کردن هستند

بستگی کی باشه اگه خانواده شوهر باشه که من فقط میرم رو شوهرم کار می‌کنم که هوامو داشته باشه اگ فامیل ...

راه دیگه ای واقعا ندارم دیگه تحمل این شرایط سخت شده برام حتی بهش پیشنهاد جدایی دادم لج کرده اونم قبول نمیکنه میگه بخوای با زندگیم‌ بازی کنی با زندگیت بازی میکنم همش تهدیدم میکنه کمترین محبت و توجه نمیکنه نه به من نه بچه ها بخوام توضیح بیشتر بدم خودش یه شاهنامه میشه که از اول زندگی چی به سرم آوردن.

راه دیگه ای واقعا ندارم دیگه تحمل این شرایط سخت شده برام حتی بهش پیشنهاد جدایی دادم لج کرده اونم قبو ...

بمیرم برات عزیزم 

یک مدت بیخیال باش خودتو با بچه‌ها سرگرم کن 

شاغلی ؟

مدرک تحصیلی چی دارای برو دنبال کار از نظر مالی خودتو قوی کن 

بمیرم برات عزیزم یک مدت بیخیال باش خودتو با بچه‌ها سرگرم کن شاغلی ؟مدرک تحصیلی چی دارای برو دنبال کا ...

انقدر اعصاب و روانم این زندگی تاثیر گذاشته که حوصله هیچی ندارم

بمیرم برات عزیزم یک مدت بیخیال باش خودتو با بچه‌ها سرگرم کن شاغلی ؟مدرک تحصیلی چی دارای برو دنبال کا ...

حتی بچه ها هم از اول پیش خودشون بزرگ کردن الان بچه ها هم با من دشمن هستن 

شما جای من دل و دماغ برات میمونه ؟

حتی بچه ها هم از اول پیش خودشون بزرگ کردن الان بچه ها هم با من دشمن هستن شما جای من دل و دماغ برات م ...

خدا بهت صبر بده عزیزم با این اوضاع 

پیدا کردی دعانویسی چیزی 

کلاه سرت نزارن ی وقت فقط شوهرتو بکش سمت خودت

حتی بچه ها هم از اول پیش خودشون بزرگ کردن الان بچه ها هم با من دشمن هستن شما جای من دل و دماغ برات م ...

همسرم معلولیت داره نابیناست از اول مادرم مخالف این ازدواج بود الانم باهام لج کرده بچه ها به دنیا اومدن نیومد ازشون نگهداری کنه افتادن زیر دست اینا الانم گرایششون به اونوره و بیشتر پیش عمه شون میرن کمتر پیش من هستن.در واقع همه یه جورایی بهم ظلم کردن حتی خونواده خودم

الان فقط دنبال راهی برای تغییر یا بهتر شدن شرایطم

خدا بهت صبر بده عزیزم با این اوضاع پیدا کردی دعانویسی چیزی کلاه سرت نزارن ی وقت فقط شوهرتو بکش سمت خ ...

به خدا خیلی بهش سعی کردم با محبت احترام جلبش کنم یه مدت گفتم باشه هر چی شما شدم اون چیزی که ایشون میخواد.

ولی بی فایده بود ایشون اصلاح پذیر نیست به مشاور هم گوش نمیده کار خودشو میکنه