2777
2789

سیسیای خودم حالتون چطوره؟💅🎀

من پوستم چرب و مستعد جوشه جای جوشم به سختی از بین میره یه سری مواررد رعایت کردم پوستم خیلی خوب شد که الان عرض میکنن خدمتتون

صبح نیم ساعت قبل از صبحانه ۱۶ قطره کلروفیل با آب دمای محیط قاطی میکنم میخورم 

سبزیجات تازه و میوه مصرف میکنم(بیشتر سبزیجات)

قند مصنوعی حذف یا خیلی کم قند طبیعی هم کنترل شده

صبح: شوینده ی گودمورنینگ کوزارکس 👈 ژل درماتیکالی کلینیک👈ضدآفتاب سنتلا

شب: همون روتین+ یه شب درمیون دورچشم رتینول سام بای می

پوستم عااااالی شده روشن و شفاف و سالم و زنده روتین پوستی در همین حد کافیه مهم اون چیزاییه که میخورید و البته خواب کافی و به موقع 

همین دیگه خواستم تجربه مو بگم شاید بهتون کمک کنه 

دوستون دارم بوس بهتون🩷🎀

عزیزم کلروفیل از چ برندی؟

و اینک جاش میتونم سبزیجات میکس کنم بخورم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم جای جوش قدیمی که قهوه ای شده چجوری میرع؟ من پوستم انگار داره زخم میشه همش

عزیزم این روتین واسه جای جوشای قهوه ای هم تاثیر داره ولی با صبوری.واسه تو اگه خیلی زیاد و پررنگه میتونی آمپول روشن کننده ی سنتلا یا نیاسینامید آنوا استفاده کنی

موهامم بخاطر تیرویید و تنبلی خیلی بد شده بود که علاوه بر دارو های تیرویید و تنبلی که استفاده میکنم ویتامین دی و آهن و امگا۳ هم میخورم شامپوم:بیوکسین قرمز بعدش ماسک ۹ ثانیه ای ap بعدشم روغن آرگان ogx قبل از سشوارم اسپری دوفاز میزنم موهامم کلا کوتاه کردم الان ابریشمی و براق و خوشگل شده

هیلر اونم میشه ولی به دردسرش نمی ارزه کلروفیل هیلر طبیعی و به صرفه اس یه دونه ش ۱ ماه رو راحت جواب م ...

عزیزم پوستت برون ریزی نداشت موقع مصرف؟ 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙