2777
2789
من مریضشم ولی خیلی ازش راضی نیستمالانم به اجبار دارم باهاش ادامه میدم

دکتر چیه

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مریضشم ولی خیلی ازش راضی نیستمالانم به اجبار دارم باهاش ادامه میدم

ببخشید میشه بیشتر توضیح دهید 

مگه استاد نیستن ایشون؟

از نظر تشخیص کارشون خوب نبوده یا اخلاقی ؟

ببخشید میشه بیشتر توضیح دهید مگه استاد نیستن ایشون؟از نظر تشخیص کارشون خوب نبوده یا اخلاقی ؟

من چون تو ۱۸ هفته مجبور شدم سرکلاژ کنم دکتری ک پیشش میرفتم منو قبول نکرد ایشون سرکلاژ رو انجام داد 

اما بعدش که برای ویزیت و ادامه پیشش میرم وقت زیادی نمیزاره برات و بنظرم یکم بیخیالع 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون تو ۱۸ هفته مجبور شدم سرکلاژ کنم دکتری ک پیشش میرفتم منو قبول نکرد ایشون سرکلاژ رو انجام داد ا ...

زیر میزی هم می گیره؟

مطبش شلوغ هست شاید به خاطر این وقت نمی ذاره 

از اونا نیست که بترسونه؟

زیر میزی هم می گیره؟مطبش شلوغ هست شاید به خاطر این وقت نمی ذاره از اونا نیست که بترسونه؟

ببخشید من زیاد سوال می پرسم 

چون شنیدم استاد هست نمی دونم خودش عمل می کنه یا نه 

چون بعضی هاشون فقط آموزش میدن 

مگر اینکه برن بیمارستان خصوصی 

زیر میزی هم می گیره؟مطبش شلوغ هست شاید به خاطر این وقت نمی ذاره از اونا نیست که بترسونه؟

مطبش شلوغه 

برای سرکلاژ جدا از بیمارستان ۲۰میلیون گرفت 

برای زایمانم ۲۰میلیون جدا میگیره 

ب منم گفت احتمال داره بچت نمونه حتی با سرکلاژ 

کلا من زیاد ازش خوشم نمیاد و حس خوبی ازش نمیگیرم ولی ب ناچار باهاش ادامه میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید من زیاد سوال می پرسم چون شنیدم استاد هست نمی دونم خودش عمل می کنه یا نه چون بعضی هاشون فقط آم ...

تو ارش ک خودش انجام نمیده تو خصوصی انجام‌میده خودش من. رفتم اتیه خودش عمل کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطبش شلوغه برای سرکلاژ جدا از بیمارستان ۲۰میلیون گرفت برای زایمانم ۲۰میلیون جدا میگیره ب منم گفت احت ...

سلام عزیزم 

من میخواستم برم پیش ایشون برای اقدام به بارداری، چون زایمان زودرس داستم بهم گفتن برم پیش متخصص پریناتالوژیست، الان دو دل شدن برم یا نرم😞

سلام عزیزم من میخواستم برم پیش ایشون برای اقدام به بارداری، چون زایمان زودرس داستم بهم گفتن برم پیش ...

عزیزم دکتر مهناز اشرفی دکتر خوبیه بنظرم من میخواستم اقدام به بارداری کنم رفتم پیشش 

یه تحقیق کن دربارش البته بیشتر برای نازایی و بارداری هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من میخواستم برم پیش ایشون برای اقدام به بارداری، چون زایمان زودرس داستم بهم گفتن برم پیش ...

این دکترم بد نیست 

من فقط تجربمو کفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر مهناز اشرفی دکتر خوبیه بنظرم من میخواستم اقدام به بارداری کنم رفتم پیشش یه تحقیق کن دربار ...

ممنونم عزیزم 

من چون هفته ۲۴ بارداریم زایمان زودرس کردم، بهم گفتن حتماً برم پیش متخصص پریناتالوژی