من تو شهر غریبم، خانواده م که نیستند، شوهرم نه اهل دوست و رفیقه، نه خانواده ش اهل رفت و آمد هستند، اصلا ولش کنی هیچی لباس نمیخره برای خودش و لباس قدیمی هاشو می پوشه، آخر هفته میشه میبینی جمعه هم میره سر کار، فقط به فکر کار و پول جمع کردنه، هم خودش هم خانواده ش اصلا اهل روابط اجتماعی نیستند ، اهل حال نیستند، میبینی یک پیرمرد را میبینم تو خیابون بیشتر از شوهرم سر حاله و به خودش میرسه ، خوب این چه وضعشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیگه هر کی یه خصوصیات خوب و بدو داره برا شوهر شما هم همینه
با زبون نرم و مهربونی بهش بگو مثلا جمعه بریم فلان جا
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
خدایی مرد مهربونیه ولی چرا همش به خانوما میگن به خودتون برسید ، خوب ما زنا هم دوست داریم این چیزا رو
حالا بعضی زنها از اینکه شوهرشون زیادی به فکر رسیدن به خودشه شاکین
حموم مرتب میره؟
هر چیزی رو با آرومی و محبت بهش بگو
با مرور زمان بهتر بشه ان شالله
ولی اینکه زیادی خرید نمی کنه برا شما خرید و خرجی دادن و داره؟ می ده بهتون یا خسیسه برا شما
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
حالا بعضی زنها از اینکه شوهرشون زیادی به فکر رسیدن به خودشه شاکینحموم مرتب میره؟هر چیزی رو با آرومی ...
اولش زیاد وضعش خوب نبود ، به خرید من کار داشت، آخه خودم نظر می پرسیدم ازش، همش میگفت نخر، این لباسو داری، تو که جایی نمیری ، منو از خرید منصرف میکرد ، الان ازش نظر نمی پرسم، پول میزنه برام خودم خرید میکنم ، ولی خانوادگی یک ذره خسیس هستند و اقتصادی، من اولش خیلی دلم می سوخت براش خرج نمیکردم ، الان میگم به من چه، خواهرام کلی به خودشون میرسن، منم خرج میکنم