2777
2789

تا حالا ب ناحق پدرشوهرم بهم سیلی زده باهاش سرسنگسن بودم رفتم خونشون ساکت بودم گف باید پیش متخصص بری ساکتی...

چون کشاورزن هر وقت کار دارن بهم میگه برم کمک کنم.فقط ی کلمه بگین اگ گفتن بیا کمک چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما شرایطتت ایجاب میکرده که دوباره بری خونش.. والا من بودم پامو نمیزاشتم خونش و میگفتم خودت برو روانپزشک که دیوانه ای و عروستو زدی انتظارم داری عروس قربون صدقت بره... 

برا مار هم نمیرم میگم اونموقع که سیلی زدی باید فکر اینجاشم میکردی حالا حمالیشم پای خودتون

البته میگم شرایط هرکسی متفاوته مطمئنن باتوجه به شرایطتت انتخاب کن

اره شوهرم ب زور میبره

بگو انگار عروس رو با خدمتکار و کارگر  باغتون اشتباه گرفتین عروستون هستم  حمال و کارگرتون نیستم . 

بزور هم برد فوقش اینه بندازه رو کولش ببرتت بندازه رو کولش بیارتت دس به سیاه سفید نزن

روانی هس داد بیداد میکنه.تازه بهم میگه پدرمادرم مکه بهت بدی کردن.بچه ننه هس هیچی حالیش نیس

خب پس خانه از پایبست ویران است.....

به پدر شوهرت بگو...من کارگر نیستم......تمام

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه