بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هم بعد زایمان دچارش شدم و بعد اینکه لخته رو ساکشن کردن دکتر گفت بیا تخصصی تر بررسی کنیم رفتم گفت ...
من شش ماه قرص وارفارین خوردم و پانزده روز اول آمپول آنوکساپارین میزدم .بعد که سونو گرفتم هنوز رفع نشده بود و دکتر گفت نباید انتظار داشته باشی که کامل رفع بشه و عوارضش تا آخر عمر باهات هست
الان هم پام خیلی درد داره و زیاد ورم میکنه دوباره وقت سونو گرفتم که ببینم اوضاع چطوره ..داروها رو بعد شش ماه دکترم قطع کرد..شما که ساکشن کردی احتمالا لخته رفع شده
من هم بعد زایمان دچارش شدم و بعد اینکه لخته رو ساکشن کردن دکتر گفت بیا تخصصی تر بررسی کنیم رفتم گفت ...
یه گروه توواتساپ داریم با خانم های که بعد زایمان دچار لخته شدن اگه خواستی شماره بفرست تا لینک گروه رو برات بفرستم اونجا میتونی سوالات رو بپرسی و از تجربیات بقیه دوستان استفاده کنی
چرا آپیکسابان نداد؟چون نسبت به وارفارین کم ضرر تره عوارضی داشت براتون قرص وارفارین؟برا من چون استندگ ...
نمیدونم ولی گفت با مصرف وارفارین میتونی شیردهی رو ادامه بدی شاید به خاطر همین باشه ..خودم هم حس میکنه زود قرصم رو قطع کرده کامل مشکلم حل نشده گفت احتمال حرکت خیلی کمه چون بعد از یکی دو هفته لخته کامل سفت شده و چسبیده به بافت پا میشه ولی باز هم باید احتیاط کنیم