2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داخل پای چپم دارم بعد از زایمان دچارش شدم..علت لخته شما چیه؟

من هم بعد زایمان دچارش شدم و بعد اینکه لخته رو ساکشن کردن دکتر گفت بیا تخصصی تر بررسی کنیم رفتم گفت لوپوس داری 

الانم برا لخته قرص میخورم اپیکسابان 

شما چند وقته چی میخورید لخته رفته یاته؟

من هم بعد زایمان دچارش شدم و بعد اینکه لخته رو ساکشن کردن دکتر گفت بیا تخصصی تر بررسی کنیم رفتم گفت ...

من شش ماه قرص وارفارین خوردم و پانزده روز اول آمپول آنوکساپارین میزدم .بعد که سونو گرفتم هنوز رفع نشده بود و دکتر گفت نباید انتظار داشته باشی که کامل رفع بشه و عوارضش تا آخر عمر باهات هست

من شش ماه قرص وارفارین خوردم و پانزده روز اول آمپول آنوکساپارین میزدم .بعد که سونو گرفتم هنوز رفع نش ...

چرا آپیکسابان نداد؟

چون نسبت به وارفارین کم ضرر تره 

عوارضی داشت براتون قرص وارفارین؟

برا من چون استندگذاشتن تونستن لخته رد ساکشن کنن 

نگفت خدایی نکرده حرکت میکنه نمیکنه لخته؟

و چرا زود قطع کرد قرص رو براتون ؟

میگن تا یکسال باید بخوری قرص هارو

الان هم پام خیلی درد داره و زیاد ورم می‌کنه دوباره وقت سونو گرفتم که ببینم اوضاع چطوره ..داروها رو ب ...

اره لخته رو برداشتن تو مرکز قلب تهران 

من واقعا از اونجا راضی ام خدا به دکتر هاشون عمر طولانی بده

من هم بعد زایمان دچارش شدم و بعد اینکه لخته رو ساکشن کردن دکتر گفت بیا تخصصی تر بررسی کنیم رفتم گفت ...

یه گروه تو‌واتساپ داریم با خانم های که بعد زایمان دچار لخته شدن اگه خواستی شماره بفرست تا لینک گروه رو برات بفرستم اونجا میتونی سوالات رو بپرسی و از تجربیات بقیه دوستان استفاده کنی

چرا آپیکسابان نداد؟چون نسبت به وارفارین کم ضرر تره عوارضی داشت براتون قرص وارفارین؟برا من چون استندگ ...

نمیدونم ولی گفت با مصرف وارفارین میتونی شیردهی رو ادامه بدی شاید به خاطر همین باشه ..خودم هم حس می‌کنه زود قرصم رو قطع کرده کامل مشکلم حل نشده گفت احتمال حرکت خیلی کمه چون بعد از یکی دو هفته لخته کامل سفت شده و چسبیده به بافت پا میشه ولی باز هم باید احتیاط کنیم