2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فقط تلوزیون و میزش و لوستر و یه فرش داماد میخرهشمام باید با توجه به بودجه ت تصميم بگیر وگرنه هرچی ...

چ عجیب...اولین باره میشنوم....۵تیکه برقی باداماده همیشه...برند تلویزیونت چیه؟

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

یکیش که فرش بودیکیش تی وی برند ال جییکیش یخچال الکترواستیلیکیش اجاق گاز کنووودیکیش هم وسایل چوبی

راضی از برندات؟چندسالع داریشون

عزیزم برا هر منطقه ای متفاوت هست 

منکه پول داد بابام دیگه جهاز نخریدم بعدش کم کم همه اس رو خریدیم 

بنظرم یخچال بخره ال جی

ظرفشویی بوش 

لباسشوی الجی 

بقیه اشم خودتون بخرین بهتره 

خوشبخت باشین 💚

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ما فقط تلوزیون و میزش و لوستر و یه فرش داماد میخرهشمام باید با توجه به بودجه ت تصميم بگیر وگرنه هرچی ...

تبریزی هستین حتما 🤭

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

سمت ما 

سرویس چوب همراه با مبل

تلویزیون با میزش

باند

یخچال

گاز فر دار

ماشین لباسشویی

یک تخته فرش

با آقاست

ولی همسرمن چون پدر و مادرش ب رحمت خدا رفتن و کسیو نداشت بابام چند تا از تیکه هاشو خرید

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیزم برا هر منطقه ای متفاوت هست منکه پول داد بابام دیگه جهاز نخریدم بعدش کم کم همه اس رو خریدیم بنظ ...

با پول جهازتون خونه خریدین با همسرت؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیزم برا هر منطقه ای متفاوت هست منکه پول داد بابام دیگه جهاز نخریدم بعدش کم کم همه اس رو خریدیم بنظ ...

چندساله داریشون....ممنونم عزیزم همچنین شما....💋💋

چندساله داریشون....ممنونم عزیزم همچنین شما....💋💋

من ازدواج دومم بود ۵ساله دارم 

واقعا عالی هستن 

سمت ما سرویس چوب همراه با مبلتلویزیون با میزشباندیخچالگاز فر دارماشین لباسشویییک تخته فرشبا آقاستولی ...

خدارحمتشون کنه برنداتم میگی 

با پول جهازتون خونه خریدین با همسرت؟

بله عزیزم خونه نقلی ۷۵متره😄😬

الان دادیم اجاره آمدیم یه شهر دیگه اجاره میشینیم