2821
2789
عنوان

خیلی جالبه

166 بازدید | 20 پست

چقدر جو نی نی سایت تعفن برانگیز شده، یه عده نخاله ریختن تو این سایت تا یه تاپیکی بر خلاف عقایدشون زده میشه فوری گزارش میزنن تاپیکو میترکونن 😤😤😤 اه اه حالم بهم میخوره دیگه از جو این سایت

من از سالهای ۹۰ تو این سایتم یه زمانی عالی بود 

البته الانم هستن انسان های خوب و شریف ولی منظورم با نخاله ها بود ...

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

نه دیگه زشته هر کسی اعتقاد خودشو داره چرا باید به زور بخوای تاپیکی که دوستش نداری رو ببندی

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر برا اینه که دست بچه ها هم گوشی هست و چون وقتشون آزاده بیشتر از بزرگترا میان سایت و طبیعتا نظرات بچگانه میدن

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بیشتر برا اینه که دست بچه ها هم گوشی هست و چون وقتشون آزاده بیشتر از بزرگترا میان سایت و طبیعتا نظرا ...

آخه الان بحث سر مقعنه سر کردن یه بچه ی شش ساله بود چرا باید تاپیک بسته بشه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

بعضی وقتا هم سایت خودش میبنده تاپیک رو اگه خلاف قوانین باشه،مثل حجاب و سیاسی،چون بحث صورت میگیره و دعوا میشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز