2777
2789
عنوان

دیگه درکتون نمی کنم

218 بازدید | 10 پست

از یه طرف میگید ازدواج برای چیه  

واه واه پیف پیف 

مرد ها رو نر خطاب میکنید 

از یه طرف حاضرید بدون سند قانونی با همین پسرا برید تو رابطه جنسی . از طرفی به رن تو اسلام ظلم شده از طرفی حاضرید برای نگه داشتن یه پسر که قانونی هم نیست دست به دامن هر دعانویسی بشید 

اگر این قوانین و مرد ها بد ان 

خب چرا انقدر دست و پا می‌زنید فقط برای لذت یه ساعته با یه پسری 

اگر خوبه چرا عین ادمیزاد طبق قوانین پیش نمیرید 

خوشی هاش برای شماست لنگ و لگد انداختن در صورت انتخاب اشتباه به سمت تمام موازین و قوانین

کسی که اینجوریه میخواد در عین متعهد نبودن هر موقع دلش بخواد با هر کسی میخواد در رابطه باشه باقیشم بهانه اس

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

نه ازدواج بد نیست 

فقط ازدواج سنتی مشکل داره از نظرم

دوست شدن با یه پسر خوب هم برای لذت دو ساعته نیست

پسر هم انسانه منم انسانم

برای ازدواج هم یه دوستی طولانی و شناخت کامل لازمه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میان میگن پیف پیف و میگن ما مرد ستیزیم چون تا حالا هیچ مردی نگاشون نکرده 😂 فقط کافیه یه مرد بهشون محل بده خودشونو گم میکنن

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

اونایی که میان میگن پیف پیف و میگن ما مرد ستیزیم چون تا حالا هیچ مردی نگاشون نکرده 😂 فقط کافیه یه م ...

🤣🤣👍

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

کسی که اینجوریه میخواد در عین متعهد نبودن هر موقع دلش بخواد با هر کسی میخواد در رابطه باشه باقیشم به ...

سلام شما طب سنتی کار میکنی؟ ۱ سوال داشتم

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

یعنی منظورتون اینه به خاطر رابطه جنسی و لذتش ازدواج کنن و خانواده تشکیل بدن؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

یعنی منظورتون اینه به خاطر رابطه جنسی و لذتش ازدواج کنن و خانواده تشکیل بدن؟

نه بیان برن با یک غریبه نیازشونو برطرف کنن😂 چه حرفا والا 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

نه بیان برن با یک غریبه نیازشونو برطرف کنن😂 چه حرفا والا

سؤال کردم ازشون 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

اینا ک شما گفتی قاتی کردن چندین تفکر مختلفه در جریانید خانوما نصف کره زمینو تشکیل میدن و تفکرات مختلفی دارن؟؟؟

همه خانوما نگفتن مردا نرن همه خانومام زیرسن قانونی وارد رابطه نشدن و...

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه