2777
2789
عنوان

من همونم که شوهرش

378 بازدید | 16 پست

تاپیک ترکید. نمیدونم چرا. لطفا گزارش نزنین. مشکل درون خانواده که حل بشه، به بیرون کشیده نمیشه. این به نفع همه هست. شاید سوال من، سوال خیلیا باشه. پس گزارش نزنین بخاطر خودتون. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه ازش تقاضا داشته باشی وتعداد دفعات رابطه در هفته زیاد کنی بازم بدنبال ارضا شدن با فیلم میره؟

آره بازم میره. انگار من کمم براش. حتما باید فیلم ببینه. بعدم من هرچقدر بیشتر اصرار میکنم، اون بیشتر ازم فاصله میگیره. هرکاری میکنم نمیشه

ببین عزیزم داشتم می‌نوشتم تاپیکت پرید

بهتره اول خودت تنها به همسرت نگی ،بری پیش یه مشاور خوب 

راهکار بده برات،صدرصد جواب میگیری 

اگه یه درصد جواب نگرفتی همسرت راضی کن باهم برین 

انشالله که خیر واست پیش بیاد

آره بازم میره. انگار من کمم براش. حتما باید فیلم ببینه. بعدم من هرچقدر بیشتر اصرار میکنم، اون بیشتر ...

ببخشید شما به تعداد دفعات خواسته تون مثلا هفته ایی دوبار یا سه بار رابطه دارید؟رابطه با کیفیت؟اگه اره که بقیه مسایل را نادیده بگیر ورد شو .چون هرکی یه عیبی داره وبا اصرار چیزی درست نمیشه.اما اگه جوابت نه هست باید برید مشاوره.چون رابطه بنیان زندگی مشترکه