2777
2789
عنوان

بیاین یکم شاد و ترسناکش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 34 پست
الهی بگردم حق میدم بهت بعضی وقتها هیچی هم نیست ادم خوف میگیرش واقعاولی سعی کن بخودت تلقین نکنی یا یه ...

نه تلقین نیس...تاپیکام دقیق نوشتم...

چطور شما نترسیدی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
میترسممم جرئتشو ندارم..تو تاپیک قدیمیان نوشتم مفصل...خونتون نو ساخت بود؟؟؟

نه بافتش قدیمی بود کمی بازسازی شده ولی. سعی کن باترست روبه رو بشی میدونم سخته من جای شما نیستم ولی احساست وکامل درک میکنم امیدوارم یت رها بشی از ترس وتموم شه یاتوان حمل ماحرا رو بدست بیاری زندگی باترس کابوسه میفهممت

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بافتش قدیمی بود کمی بازسازی شده ولی. سعی کن باترست روبه رو بشی میدونم سخته من جای شما نیستم ولی ا ...

خونه ما نوساز و شیکه 

در اون اتاق همش می‌بندم...

بقره پخش کردم اتفاقات وحشتناکی افتاد

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
نه تلقین نیس...تاپیکام دقیق نوشتم...چطور شما نترسیدی

اوایلش خیلیییی میترسیدم ولی دیگه چندهفته بعد برام طبیعی شد من شبها صدا خنده وگریه ازتو اتاق خواب میشنیدم شوهرم میترسید میرفت خونه مادرش من بابچه تنها میموندم صرفا بخاطر بچم جابجاشدم وگرنه خودم ترسم ریخته بود

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

خونه ما نوساز و شیکه در اون اتاق همش می‌بندم...بقره پخش کردم اتفاقات وحشتناکی افتاد

میشه بپرسم کجایین

اوایلش خیلیییی میترسیدم ولی دیگه چندهفته بعد برام طبیعی شد من شبها صدا خنده وگریه ازتو اتاق خواب میش ...

😑😑😑😑😑🤦🤦🤦چرااا نمیترسیدی

😑😑😑😑😑🤦🤦🤦چرااا نمیترسیدی

نمیدونم یهو ترسم ریخت مثل این بودکه انگار به وجودش عادت کرده بودم اسیب نمیزد واقعا فقط سروصدا بود باخودم میگفتم فکرکن یه پسر بچه شیطون داری خونه که خرابکاری. میکنه فکرکن چیزی میشکست باهاش بحث میکردم دعواش میکردم🤣🤣نه اینکه جوابی بگیرم نه اصلا ولی دعوا میکردم باهاش مثل دشمن فرضی بود😁

نمیدونم یهو ترسم ریخت مثل این بودکه انگار به وجودش عادت کرده بودم اسیب نمیزد واقعا فقط سروصدا بود با ...

😶😶😶😶خیلی شجاعی

اردبیل

اوه خیلی دورین من الان مشهدم اون بنده خدایی که گفتم کمکم کردهم ازاینجاست واقعا سبک شدم ای کاش بودی میتونست کمکت کنه اگریک روزی مسیرت به مشهد خورد قدمت روچشم مهمون من شو شاید گره مشکلت و بتونه برات بازکنه

اوه خیلی دورین من الان مشهدم اون بنده خدایی که گفتم کمکم کردهم ازاینجاست واقعا سبک شدم ای کاش بودی م ...

مشهد اردیبهشت اومده بودم.

😶😶😶😶خیلی شجاعی

ادمها توموقعیت های مختلف تصمیمهای عجیب میگیرن شاید اگه الان بود واکنش دیگه ای میداشتم ولی خب تونستم باهاش کناربیام امیدوارم شمام همینطوری بشی بتونی مقابله کنی باهاش هرچی که هست چه احساس ترس تنهایی که باعثش میشه چه اینمه واقعا موجود دیگه ای باشه چون واقعا عذاب اوره این ترس

ادمها توموقعیت های مختلف تصمیمهای عجیب میگیرن شاید اگه الان بود واکنش دیگه ای میداشتم ولی خب تونستم ...

خیلییی تپش قلب میگیرم

مشهد اردیبهشت اومده بودم.

اخی خب انشاالله اینسری اومدین قابل بدونی درخدمت خودت وخونواده محترمت هستیم شاید این تاپیک واسطه ای باشه واسه رسیدن شما به ارامش

اخی خب انشاالله اینسری اومدین قابل بدونی درخدمت خودت وخونواده محترمت هستیم شاید این تاپیک واسطه ای ب ...

ممنونم لطف دارید.