میترسممم جرئتشو ندارم..تو تاپیک قدیمیان نوشتم مفصل...خونتون نو ساخت بود؟؟؟
نه بافتش قدیمی بود کمی بازسازی شده ولی. سعی کن باترست روبه رو بشی میدونم سخته من جای شما نیستم ولی احساست وکامل درک میکنم امیدوارم یت رها بشی از ترس وتموم شه یاتوان حمل ماحرا رو بدست بیاری زندگی باترس کابوسه میفهممت
ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔
نه تلقین نیس...تاپیکام دقیق نوشتم...چطور شما نترسیدی
اوایلش خیلیییی میترسیدم ولی دیگه چندهفته بعد برام طبیعی شد من شبها صدا خنده وگریه ازتو اتاق خواب میشنیدم شوهرم میترسید میرفت خونه مادرش من بابچه تنها میموندم صرفا بخاطر بچم جابجاشدم وگرنه خودم ترسم ریخته بود
ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔
نمیدونم یهو ترسم ریخت مثل این بودکه انگار به وجودش عادت کرده بودم اسیب نمیزد واقعا فقط سروصدا بود باخودم میگفتم فکرکن یه پسر بچه شیطون داری خونه که خرابکاری. میکنه فکرکن چیزی میشکست باهاش بحث میکردم دعواش میکردم🤣🤣نه اینکه جوابی بگیرم نه اصلا ولی دعوا میکردم باهاش مثل دشمن فرضی بود😁
ادمها توموقعیت های مختلف تصمیمهای عجیب میگیرن شاید اگه الان بود واکنش دیگه ای میداشتم ولی خب تونستم باهاش کناربیام امیدوارم شمام همینطوری بشی بتونی مقابله کنی باهاش هرچی که هست چه احساس ترس تنهایی که باعثش میشه چه اینمه واقعا موجود دیگه ای باشه چون واقعا عذاب اوره این ترس