2777
2789
عنوان

مادرشوهر

164 بازدید | 13 پست

من ۷ ساله ازدواج کردم تو این ۷ سال مادرشوهرم یکبار هم خانواده منو خونشون دعوت نکرد

حالا ۶ ماهه جاری دار شدم

خانکاده جاریمو شام دعوت کرد

منو شکهرم دعوت بودیم نرفتیم

یه زنگ به من نزد بگه مردی زنده ای مشکل چیه

یعنی واقعا مشخص نبود که ناراحت شدم که نرفتم؟

بیخیال عزیزم 

دوری و دوستی 

ارزش نداره اعصاب خودتو ناراحت کنی بخاطر اینجور چیزا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نکردنیه 7 سال دعوت نکرده باشن

البته احتمال صد در صد برادر شوهرت خودش خواسته

ولی اینی هم که نرفتید هزار حرف و حدیث میشه که حسودی کردنو فلان

خونواده شما ک محتاج دعوت اونا نیست بی اهمیتی خیلی بهتره به نظرم

این مدل مادرشوهرا بچه که نیستن که بخوای به روشون بیاری

نکن خواهرم 

واکنش نشون نده اهمیت نده 

بزار هر کاری میخواد انجام بده ،ببین کجا ی کارت میلنگه که داره  که داره با کارش به پسرش توهین میکنه نه شما

نه مشخص نبودتازه ناراحتم شده و تازه طلبکاران شده.چرا بهش در مورد کار زشتش تذکر ندادیدچرا نگفتین چقدر ...

منتظرم بهم یه زنگی چیزی بزنه بگم چقد از دستش ناراحت شدم اما میگم اصلا به روش نیارم ولش کن

مهم شوهرمه که همو دوست داریم دیگه اون مهم نیست

این مدل مادرشوهرا بچه که نیستن که بخوای به روشون بیارینکن خواهرم واکنش نشون نده اهمیت نده بزار هر کا ...

واقعا به نظرت متوجه شده که من ناراحت شدم؟؟؟

اینکه نرفتم قشنگ مشخصه که گله کردم ازشون نرفتم

من باردارم شوهرم گفت زنم حالش خوب نیست نمیاد اما یه زنگ ب من نزده دو خفته ببینه مردم یا زنده

واقعا به نظرت متوجه شده که من ناراحت شدم؟؟؟اینکه نرفتم قشنگ مشخصه که گله کردم ازشون نرفتممن باردارم ...

اون از روی قصد اینکارو کرده 

من حالتو درک میکنم منم شرایط تورو دارم با همه جاریام همینکار و میکنه منم دور فهمیدم رازشم اینه اهمیت نده که اون میره میاد،به نظرم بیشتر روی رابط خودتو شوهرت کارکن که به اون نشون بدی کارهای تو هیج مشکلی بین منو همسرم درست نمیکنه 

خیلی وقتها من به محض دیدن همیچین صحنه های سریع گریه میکردم یا میرفتم به همسرم میگفتم اتفاقا باردار م بودم 

خانواده همسر باید بدونن اونا باید مورد تایید تو باشن نه تو برای اونا

او میخواد ازت باج بگیره که آویزونش باشی

چرا مهمه باید زنگ بزنین و گله کنید

من بعد ۱۱سال یاد گرفتم که آدمایی که سکوت میکنن و میرن  تو قهر ته تهش نه کسی خواسته شونو می‌فهمه نه کسی درکشون می‌کنه نه کسی ازشون عذرخواهی می‌کنه تازه آخر سر میشن حسود و قهرو پر باد و همه ازشون طلبکار میشن تازه .ومیگن 

که آره تو حسود بودی و...

ولی آدمایی که خواسته شون و ناراحتیشونو میگن هم رفع سو تفاهم احتمالی میشه هم دفعه بعد طرف جرات تکرار نداره

من بعد ۱۱سال یاد گرفتم که آدمایی که سکوت میکنن و میرن تو قهر ته تهش نه کسی خواسته شونو می‌فهمه نه ک ...

داری درمورد خانواده همسر صحبت می‌کنید 

به نظرم  من  هرچه کمتر بگی از چی ناراحتی بهتر چون خانواده همسر هیچ وقت تورو دختر خودشون نمیدونن وباید تا جای که میتونی فاصله واکنش نشون ندی ،چون داری روز بعد باید منتطر بدتر شو میخوری

حرفت درسته ،اما مال جو دیگه است