2777
2789
عنوان

اسم و حاجت بگید😍🙏

127 بازدید | 16 پست

سلام.

دوستان می‌خوام به نیت  تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان و حاجت روایی، افرادی که تاپیک رو می‌بینند و یا لایک میکنند و کامنت میذارن،169عدد صلوات بفرستم.

لطفاً اگه مایل بودین (اصلا، به هیچ عنوان اجباری نیستا )

شما هم دعا کنید ،خدا به من و داداشم و مامانم کنارهم تو این دنیا عمر طولانی همراه با سلامتی و رزق وخوشبختی بده و هر موقع لازم بود هر ۳ ما رو باهم کنارهم شاد و خرسند قبض روح کنه وباهم به بهشت برزخی ببره 🙏😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا بهت عمر طولانی بده دختر ♥️

از الان فکر اون دنیا نباش

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟

خدا بهت عمر طولانی بده دختر ♥️از الان فکر اون دنیا نباش

خیلی استرس دارم از مامانم جدا بشم، همش میگم خدایا تا تو هستی مامانم مالِ من باشه و من کنارش باشم.

دوست دارم خیلی سالها باهاش این دنیا زندگی کنم...

مرسی بابت دعا .حاجت روا باشی❤️😘🙏

تو رو خدا و لطفا به این نیت بفرست انشالله هر کی زیر آب من و عزیزانم رو زد و هر کی آبروی من و عزیزانم رو برد و هر کی من و عزیزانم رو کوچک کرد و هر کی من و عزیزانم رو تحقیر کرد و هر کی من و عزیزانم رو ناراحت کرد و هر کی به من و عزیزانم تهمت زد و هر کی من و عزیزانم رو کتک رد مخصوصا پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانوادش و بچهای عمه هام و عموهام و همکارام انشالله دیگه زورشون به من و عزیزانم نرسه و اصلا نتونن من و عزیزانم رو آزار بدن و انشالله هر کی هر جور من و عزیزانم رو رنجوند دقیقا همونجور همین روزا رنج بکشه😭

عزیزم تو رو خدا به این نیت صلوات بفرست انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم  و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭...