2789
عنوان

حاجییییی😂😑

151 بازدید | 22 پست

دهم انسانیم داغونم ینی زبان و تاریخ میخام بپیچونم 

فارسی حالا معنیش یکم سرم شد با آرایه ها 

حالا عربی نمیدونم وقتی نمیتونم تلفظ کنم دقیقا چطور معنیش حفظ کنم 😔خوابمه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من امشبم برا اولین بار مثل تو درس زیاد نخوندم🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهم معماری ام هنرستانبه نظرت میومدم انسانی بهتر نبود؟

نهههههههه بخدا ما همه همون هفته اول دیوونه 

شدیم منطق وایییی خیلی بدههههه اصلن داغون شده مخمون 😂😂💔

شانس آوردی نیومدی ما الان موندیم با کدوم عقل اومدیم انسانی دختره تجربی میگفت چون از پس انسانی بر نمی یومدم رفتم تجربی

نهههههههه بخدا ما همه همون هفته اول دیوونه شدیم منطق وایییی خیلی بدههههه اصلن داغون شده مخمون 😂😂💔 ...

عزیزمممم😂

عادیه خب تا عادت کنی و قلق کار دستت بیاد زمان می‌بره ولی ارزش داره کم نیار🤍🌱

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هر رشته ای باشی باید علاقه داشته باشی دختر منم انسانیه علاقه داره

انسانی مثل زندگیه همش بالا و پایین داره درساش گاهی سخت گاهی آسون

هر رشته ای باشی باید علاقه داشته باشی دختر منم انسانیه علاقه داره

قطعا همینطوره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزمممم😂عادیه خب تا عادت کنی و قلق کار دستت بیاد زمان می‌بره ولی ارزش داره کم نیار🤍🌱

تا الان که نمره کامل بودم همش 

حالا ببینیم فردا چی به سرم میاد 😂

تا الان که نمره کامل بودم همش حالا ببینیم فردا چی به سرم میاد 😂

خیالت راحت بابا بازم نمره کامل میگیری استرس نداشته باش😁🩵

حاجی عربی چطور بخونم 😑

بخون منم در حال خوندنم🤧😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺