2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

368 بازدید | 34 پست

دوستان سال‌های پیش متوجه ارتباط شوهرم با خواهرم شدم و من اون زمان باردار بودم هیچ اطلاعی نداشتم باید چیکار کنم متوجه چت اونا شدم و بلد نبودم چیکار کنم یا حتی مشاوره برم فقط تو خودم می‌ریختم و کارهای شوهرم هم همش تکرار میشد و بعد تا شک میکردم انکار می‌کرد و من ب هیچ کس نمیگفتم چون موضوع ناموسی بود و خواهرم ارتباط زیاد با من داشت ولی تا من اعتراض میکردم دو تایی جبهه میگرفتن ک حساسم متاسفانه من وقتی ازدواج کردم تا چهارسال دختر بودم فک میکردم واژینال هستم بعد از تولد بچم رابطه داشتیم خواهرم اکثرا خونمون بود و شوهرم حواسش جم بود کلن بعضی وقتا لو میرفتن دوباره روز از نو  سال‌ها ب همین منوال گذشت من دودوسالگی پسرم ب علت وسواس فکری شدید دچار افسردگی شدم شدید و قرص مصرف میکردم و شبا هذیون میگفتم دوز قرص بالا بود جامون رو کلن از هم جدا کرده بودیم من مریض بودم و حشتناک بعد از پنج ساد تصمیم گرفتم قرص رو ی دفه قط کردم  بهتر شدم دیگه شبا بدون قرص راحت میخوابیدم سال قبل ی روز خونه مادرم رفتم عصر بود و تابستان ی دفه خواهرم تماس گرف کجایی گفتم خونه مامان گفتم تو کجایی گف در حیاط شما  شوهرم درو براش باز کرده بود صداش رو می‌شنیدم بهش میگف بیا داخل  بیا داخل خواهرم میگف نه بعد رف داخل صدای پاهاشون میومد تلفن قط نشده  بود   شب قبل ی خرید کرده بودیم رفته دود اونارو نگاه کنه شوهرم بهش میگل بیا بیا وحشتناک رود اون لحظات برای من خواهرم میگف دوباره شروع نکن من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به انگل هایی مثل همسرت و خواهرت...کاش دنیا از وجود این کثافت ها پاک بشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اینکه باخواهرت بوده ازهمه چی چندش تره کاش غریبه بودحداقل نمیدیدیش هرروز تازه بشه برات

طلاقم بگیری جلوچشمته

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔