2777
2789
ببخشید یه سوال داشتم،بین برنامه ریزی تولید و کنترل کیفیت و کنترل پروژه کدوم‌ رو پیشنهاد میکنید؟کدوم ...

من فیلد تخصصیم چه تو کار ازادم و چه کار کارمندیم کنترل پروژه هست، هم راحته هم قابل درکه و هم پیشرفت بیشتری داره، بحث تولید و کیفیت محدود به همون بخشیه که تو سازمان فعالیت میکنی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فیلد تخصصیم چه تو کار ازادم و چه کار کارمندیم کنترل پروژه هست، هم راحته هم قابل درکه و هم پیشرفت ...

برا کنترل پروژه msp رو بلد باشیم کافیه یا نرم افزار دیگه ای هم باید یاد بگیریم؟

برا کنترل پروژه msp رو بلد باشیم کافیه یا نرم افزار دیگه ای هم باید یاد بگیریم؟

مهمترینش کتاب برنامه ریزی و کنترل پروژه مجید سبزه پرور، اینو اول یخون که قشنگ مفهوم پروژه رو لمس کنی، بعد msp رو بخون، اره همین کافیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی