2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂شوما معلمین؟

من هم نبی بودم . هم تدریس کردم ، هم مسافرکشی 😅 شاید باورتون نشه 😅 الان خیلی دلم میخواد شاگرد بگیرم خودم . منتها انگار خوردم به کویر ، دریغ از یه نفر زنگی پیامی بده برای تدریس!

حالا ببینم کاری مبکنی بیاد بیرون بعدش گرفتار شید یا نه . ولش کن بذار زندگیشو کنه . صبور باشید

با هیچ کاری جور درنمیاد چون ت دوشیفت دوهفته بعد ازظهر دو هفته قبل ظهرهه😕😂

ابتدایی،انسانی

ببین اگر بتونن مقطعشونو عوض کنن قطعا میشه باهاش کسب درامد کنن. البته حوزه اموزش من نرم افزاره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین اگر بتونن مقطعشونو عوض کنن قطعا میشه باهاش کسب درامد کنن. البته حوزه اموزش من نرم افزاره

ایشون ت کنکور بودن ک درسایی و ک زیاد زدن میگم میتونی با یکی از اون درسا کلاس بزاری میگ حوصلم نمیکشه

درامد این پلاسکو میدونی چقده؟!

بستگی داره به جاش که پاخورش خوب باشه  و فروش.. کاسبی سال اولش خاک خوری داره بعدز یک سال به درآمد می رسی کم کم‌.. هم پلاسکو و هم طروف یکبار مصرف خیییییلی ارزونن  ولی جا گیرن با چنتا صاب مغازه حرف بزنید همه جوانبو بسنجید ..خوبیش اینه تاربخ مصرف نداره.. اگه جغرافیاو آبوهوای شهرتون خوبه گل و گیاهم ارزونه.. سرمایه بزرگ نمی خواد ولی ریسکیه زود خراب میشه..

ایشون ت کنکور بودن ک درسایی و ک زیاد زدن میگم میتونی با یکی از اون درسا کلاس بزاری میگ حوصلم نمیکشه

تشویقش کن تو حوزه کاری خودش پیشزفت کنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی