2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

706 بازدید | 40 پست

سلام ب همه گی خواهشاً یک راهی بزارید جلوم راهنمایی کنید چیکار کنم من ۳ ساله ازدواج کردم یک دختر ۱ ماهه دارم تورخدا کمک کنید موندم تو دوراهی شوهرم برا بارسوم  هم بهم خیانت کرد بار اول و دوم بخشیدم چون حامله بودم خیانتش درحد پیام و زنگ ازون بیشتر نیس این دفع اصلا دلم قبول نمیکنه میخام برم خونه مامانم طلاقمو بگیرم نمی‌دونم دخترمو چیکار کنم بنظرتون چجوری رفتار کنم باهاش چی بگم بهش اصلا حالم خوب نیست نمی‌دونم چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب کلیپ های دکتر عیدی گوش کن از جلسه اولش

ب نام درمان خیانت دکتر عیدی 

تو گوگل بنویس 

اون قدم به قدم میگه البته با توجه به تصمیم و شرایط خودت میگه کدوم بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

معلومه درست بشو نیست حاضری خودتو فدای دخترت کنی و تا بزرگ. میشه محیط خونه براش افسرده و ناامن باشه یا جدا شی و یه زن شاد باشی ک با دخترش کلی وقت میگذرونه 

اما طلاق اصلا راحت نیس کامل بشین همه جوانب و بسنج

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

به عنوان کسی که 8 سال با یه خائن زندگی کرده میگم درست بشو نیستن یا باید بیخیالی طی کنی و

تحملش کنی که در این صورت روح و روانت داغون میشه 

یا هر جور شده حضانت بچه رو بگیری و بری پیش خونوادت 

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔

چجوری ؟؟؟؟

برو مشاوره بهت راهکار میده

من ک چیزی از عمق زندگیت نمیدونم

فقط میدونم ما خانما خیلی وقتها با تصمیمات احساسیمون خیلی چیزارو خراب میکنیم

ی زن با سیاست از زندگی جا نمیزنه میمونه و میسازه

من