از این فروشگاه کُلاهبَردار با نام سایت استوک گیت متاسفانه! لپ تاپ استوک تهیه کردم.
فروشگاه تضمین کردن که لپ تاپ سالم میفرستن و کالا در حد نو هست.
اما بعد رسیدن لپ تاپ متوجه شدم که تاچ پد لپ تاپ خرابه و دستگاه شماره سریال و مشخصاتش کنده شده.. مشخص نیست دزدیه یا چی؟ چون لپتاپهای دزدی هیچ شماره سریالی ندارن که بشه استعلام گرفت. روی مانیتور لپ تاپ هاله های زیادی داشت برای اینکه متوجه هاله ها نشم فروشگاه حالت لپ تاپ رو روی تیره گذاشته بود که بعد عوض کردن بک گراند تیره لپتاپ به بک گراند روشن متوجه هالههای زیادی روی صفحه مانیتور لپ تاپ شدم. با فروشگاه ارتباط گرفتم همه مشکلات لپتاپ رو در قالب ویدیو عکس بیان کردم اما جواب درستی دریافت نکردم.. از طریق ترب که این فروشگاه باهاش کار میکرد با فروشگاه ارتباط گرفتم و اونجا بهم گفت مرجوع کن. برای اقدام به مرجوعی به شرکتهای پستی مراجعه کردم که هیچکدوم قبول نکردن لپ تاپو ارسال کنن! چون فرستادن لپ تاپ بدون گارانتی غیر ممکنه..
بعد اون با فروشگاه ارتباط گرفتم و با حالت طلبکارانه گفتن یجوری به من برسونید که به من ربطی نداره.
ترب هم گفت چون نتونستین مرجوع کنین دیگه به من ربطی نداره
الان هم این لپتاپ گوشه اتاق گذاشتم و هر روز که نگاهم بهش میفته یه نفرین اساسی این فروشگاه های کم فروش و کُلاهبَردارو میکنم . آخرت که ندارن امیدوارم که خدا دنیاشون هم ازشون بگیره که دیگه اینطوری کُلاهبرداری نکنن.
تجربه خریدم هم گفتم چون که من ضرر کردم و کاری هم نمیتونم بکنم. حداقل میتونم اطلاع رسانی کنم که بقیه گول نخورن..
ممنون که خوندین