2777
2789
عنوان

قوت قلب بدین پاک کنم

215 بازدید | 21 پست

همه چی تموم شده عکسارو نگه داشتم

وایییییی بقدری وایب خوب دارن دلم نمیاد پاک کنم

با رفیقام بیرون بودیم نشون دادم کلی ذوق کردن کش موهام دور دستش یا خیلی صمیمی و بغل تو بغل

واییییی یه شوک بدین حذف کنم دلمم نمیاد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هرچی بیشتر با این خاطرات بگذرونی بیشتر درگیر میشی مثل باتلاقه

اره دقیقا

ولی وقتی میبینم قد تو دلم اب میشه

وای خیلی خوبن

ولی باید پاکشون کنم نمیتونم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قطعا و حتما تموم کردین و راه برگشتی نیست قوی باش و پاک کن،چون با هر بار دیدنشون عذاب میکشی

عذاب نمیکشم اخه ذوق مرگ میشم قد تو دلم اب میشه مگه میشه دونفر این همه به هم بیان 

ولی اره همه چی تموم شده 

عذاب نمیکشم اخه ذوق مرگ میشم قد تو دلم اب میشه مگه میشه دونفر این همه به هم بیان ولی اره همه چی تموم ...

همین که گفتی عذابه دیگه عزیز دلم،اینکه عکس های دونفرتون رو میبینی،قند تو دلت آب میشه و میگی و احتمالا میگن چقدر به هم میومدین درصورتی که رابطه تموم شده

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

همین که گفتی عذابه دیگه عزیز دلم،اینکه عکس های دونفرتون رو میبینی،قند تو دلت آب میشه و میگی و احتمال ...

هعیییی

حذف کنم؟

اونموقع هیچی ندارمااااا ازش

چقدر سخته خدایا 

هعییییحذف کنم؟اونموقع هیچی ندارمااااا ازشچقدر سخته خدایا

تاکید میکنم اگه قطعا تموم شده آره،این برای خودت بهتره

ولی اگه امکان برگشت وجود داره یه پوشه که تو دیدت نباشه بذارش فعلا البته اگه میتونی داشته باشیشون و نری نبینیشون

تاکید میکنم اگه قطعا تموم شده آره،این برای خودت بهترهولی اگه امکان برگشت وجود داره یه پوشه که تو دید ...

من مقصر بودم من کات کردم من دعوا کردم خودمم کات کردم جین شدم کلا من قبول دارم خب میگم ۹۰ درصد من۱۰ درصد اون مقصره

پلی نامرد بعد کات رفته به رفیقام پیشنهاد داده من هیچ جوره نمیتونم کنار بیام

من مقصر بودم من کات کردم من دعوا کردم خودمم کات کردم جین شدم کلا من قبول دارم خب میگم ۹۰ درصد من۱۰ د ...

چند سالتونه؟اگه مناسب هم بودین و مشکل مهم و جدی ای بینتون نبود که بعید میدونم کار به اینحا میکشید که بگی خودت کات کردی و بدتر اینکه اون رفته چنین کاری کرده حتی از سر در آوردن لجت! ببخش ولی این ادم ازدواج یا حتی رابطه دوستی امن نیست.بگذر

چند سالتونه؟اگه مناسب هم بودین و مشکل مهم و جدی ای بینتون نبود که بعید میدونم کار به اینحا میکشید که ...

دقیقا خودشو ثابت کرد

۲۰ سالمه

دقیقا خودشو ثابت کرد۲۰ سالمه

پس رهاش کن،خیلی هم جوونی اونم فکر نکنم بالای ۲۵سال باشه،له زندکیت برس دختر بهدا اگه دختر ارزش خودشو بدونه یه پسر هرگز اینجور اذیتش نمیکنه

پس رهاش کن،خیلی هم جوونی اونم فکر نکنم بالای ۲۵سال باشه،له زندکیت برس دختر بهدا اگه دختر ارزش خودشو ...

دقیقا موافقم من به فنجان اندازه پارچ اب پر کردم

سرریز شد

اونم ۲۰ سالشع

دقیقا موافقم من به فنجان اندازه پارچ اب پر کردمسرریز شداونم ۲۰ سالشع

آفرین گویا دختر عاقلی هستی،خداروشکر

یه مدت اذیت میشی منطقی و طبیعیه سعی کن پادکست و کتاب صوتی گوش بدی،و با دوستات زیاد بیرون بری،کمتر تنها بمون تااین روزها بگذره

آفرین گویا دختر عاقلی هستی،خداروشکریه مدت اذیت میشی منطقی و طبیعیه سعی کن پادکست و کتاب صوتی گوش بدی ...

سه ماهی میشه تموم شده عزیزم

و من تنهایی گذروندم

هر چقدر از ادما دور باشی کمتر ضربه میخوری