2777
2789
عنوان

چی بگم بهش😑😑😑😑😑

86 بازدید | 13 پست

دوستم دوماهه که پول ازم قرض گرفته هنوز نداده

سه روز پیش بهش پیام دادم گفت من یادم رفته بود فردا یادم بیار برات بفرستم 

من روم نشد باز فرداش بهش بگم هنوز که هنوزه نفرستاده چی بگم ؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بگو فلانی لازم دارم کی میتونی بدی؟ 

یه جمله همیشه هست که میگه بدهکار هیچ وقت بدهیشو یادش نمیره ، دروغ میگه یادم رفته

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

بگو فلانی لازم دارم کی میتونی بدی؟ یه جمله همیشه هست که میگه بدهکار هیچ وقت بدهیشو یادش نمیره ، دروغ ...

روم نمیشه آخه یبار بهش گفتم

آره دقیقا میدونم بهونه آورد ولی آخه مگه میشه آدم یادش بره؟

من اگه هزار تومن از کسی قرض بگیرم شب خواب ندارم😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو وای چقد قسط دارم هنوز ندادم یه چند تومنی لازم دارم تا این قسطو بدم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ببين دو راه بيشتر نداري يا خجالت بكشي و قيد پولت رو بزني و ديگه به يارو محل ندي و ازش دوري كني يا خجالت بكشي اما به طرف دوباره يادآوري كني كه منتظرم پول رو برام بفرستي و شماره كارت هم بهش بدي و تا آخر عمرت بهش محل ندي و ارش دوري كني

روم نمیشه آخه یبار بهش گفتمآره دقیقا میدونم بهونه آورد ولی آخه مگه میشه آدم یادش بره؟من اگه هزار توم ...

شما اینجوری هستی ولی دلیل نمیشع دیگران هم مث شما اینقد خوب باشن. نذار ار خوبیت سواستفاده کنن و مث خودشون پررو باش🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت