2777
2789

سلام.مامانا توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین بهم بچه هاتون بدنیا اومدنی یا بعدش دچار لک پوستی قهوه ای شدن؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

من رو زانوم یه مستطیل قهوه ای دارم.. نمی‌دونم، شاید همونیه که شما میگی

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم داشت .دیگه الان نمیدونم هست یا نه ..چون بزرگ شده نمیخوام بپرسم ازش .یادم رفته بود ..همین‌حالت ماهگرفتگی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من پسرم داشت .دیگه الان نمیدونم هست یا نه ..چون بزرگ شده نمیخوام بپرسم ازش .یادم رفته بود ..همین‌حال ...

ممنون جواب دادین رنگش چرنگی بود بزرگ‌بودسا کوچیک عزیزم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

من رو زانوم یه مستطیل قهوه ای دارم.. نمی‌دونم، شاید همونیه که شما میگی

ممنون عزیزم‌جواب دادی

ممنون جواب دادین رنگش چرنگی بود بزرگ‌بودسا کوچیک عزیزم

نه گلم کوچیک بود ،رنگش یمقدار تیره  شبیه خون مردگی ولی در اون حد نبود که خیلی واضح باشه کمرنگ بود ..بنظرم بزرگتر که میشه کمرنگتر میشه ،الانم میگم شاید کلا ناپدید شده باشه..چون دختر خواهرمم وسط پیشونیش موقع بدنیا اومدن این حالت تو پیشونیش بود،مال دختر خواهرم یمقدار برجسته بود فرق داشت، اونم الان که بزرگ شده،کلا محو شد ولی مال این این حالت روشنتر بود ،خواهرم خیلی نگران بود میگفت میبرم دکتر بزرگتر بشه  ،ولی اینم خودش محو شد ..من فک میکنم اینا تو رحم فشاری چیزی یا اتفاق دیگه س این حالت پیش میاد ،بعد محو میشه کلا وقتی بزرگ میشن 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نه گلم کوچیک بود ،رنگش یمقدار تیره شبیه خون مردگی ولی در اون حد نبود که خیلی واضح باشه کمرنگ بود .. ...

نه من منظورم لکای قهوه ای یا شیرقهوست