2777
2789
عنوان

کودک دو زبانه فقط با تی وی

124 بازدید | 19 پست

مامانایی که بچه دوساله یا بیشتر دارن بخصوص زیر هفت سال اگر تایم زیادی رو با شبکه پویا میگذرونن بجاش براشون کارتون انگلیسی مناسب سنشون بزارین تا ببین 

من بچه های خواهرم خیلی روون صحبت میکنم یکیش پنج سالشه از سه سالگی قشنگ صحبت می‌کرده فول صحبت می‌کنه با همین دیدن کارتونهای انگلیسی البته پکیج خرید شما میتونید دانلود کنید از یوتیوب وسایتای خارجی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حداقل اینجوری منفعتی براشون داره بجای کارتون فارسی به هرحال فارسی رو از خودتون و اطرافیان یاد میگیرن من پسرم ۲۲ماهشخ تا ۲۱ماهکی نه تی وی گذاشتم نه گوشی الان یک ماهیه براش کارتون مناسب سنش مث استیو مگی ،پپاپیگ،تیم اوکی زومی،والی کازم میزارم 

برا کودک دوساله یا کمتر کارتون‌های موزیکال می لیتل بیبی بام بزارین که ریتم آرومی هم داره من کوکوملون توصیه نمیکنم چون سریع تصویر عوض میشه شعراشون معمولا تکراریه میتونید شعرای کوکوملون بزارین فقط بشنون یعنی فایل صوتیشو

چه پکیجی

والا از اینستا گرفت پکیج مناسب سنشو بزنین میاد 

یا برید سایت دکتر امینی ببین کارتون‌های مناسب سنش چیان میتونید پیجشومم برید از مشاوران بپرسیم چی بزارین راهنمایی میکنم البته کارتوناش پولیه دانلودش میتونید از سایتهای دیگه رایگان دانلود کنید 

باید دور و ور هم باهاش انگلیسی صحبت کنه

نه با این متد نیازی به صحبت کردن و همون روشن بودن تی روزی سه ساعت کافیه ومامانای شاغل بیشترم می‌تونه باشه و نیازی نیس بچه میخکوب باشه همین که کمی ببینه وخیم بازی صداشو بشنوه کافیع

هزار تا روش هستحالا این هم یکیش

بهترین روش برای ما که ایرانیم اینه چون به طور غیر مستقیم می زبان مادری یاد میگیرن ولی مثلا بچه بره کلاس روش ترجمه گرا هس ونیاز داره تو دهنش ترجمه کنه ولی تی وی دیدن انگار تو محیطه ومث زبان مادریشع

نه با این متد نیازی به صحبت کردن و همون روشن بودن تی روزی سه ساعت کافیه ومامانای شاغل بیشترم می‌تونه ...

زبانی که گوینده نداشته باشه نشه با بقیه تعامل داشت رفته رفته از یاد میره

فیلم دیدن چطور کمک میکنه ؟ خوب اون داره یه سری کلمه میشنوه که معنی هیچ کدام را نمیدونه این چطور میتو ...

عزیزم از حرکاتشون کاملا متوجه میشن و تصاویر وکلیپی که نشون میده مثلا ما با بچه حرف می‌زنیم چجوری متوجه میشه داریم چی میگیم زبان انگلیسی هم مث زبان مادریشان یاد میگیرن

زبانی که گوینده نداشته باشه نشه با بقیه تعامل داشت رفته رفته از یاد میره

از یاد نمیره گلم این کارتوناش ادامه دارن تا بزرگم شن ادامه داره ولز ذهن بچه بیرون نمیره همون‌طور که فارسی نمیره کارتونی تعاملی هم زیاد هستن که ذهن بچه رو درگیر می‌کنه مث والی کازم و تیم اومی وزومی و ‌‌..

دختر خواهرم یکیش ۱۵سالشه اون آیا فراموش کرده خیر از کودکی میدیده 

عزیزم از حرکاتشون کاملا متوجه میشن و تصاویر وکلیپی که نشون میده مثلا ما با بچه حرف می‌زنیم چجوری متو ...

خوب زبان مادری یه مصداق در واقعیت میبینه و وقتی کلمه و تصویر کنار هم بیاد یاد میگیره مثلا کلمه بده و حرکت دادن 

ولی تماشای فیلم چی ؟

خوب زبان مادری یه مصداق در واقعیت میبینه و وقتی کلمه و تصویر کنار هم بیاد یاد میگیره مثلا کلمه بده و ...

تماشای فیلم همونه پیج دکتر امینی ببیین بچه ها مثل بلبل حرف میزنن بخصوص اونایی که دو فرزند دارند با هم صحبت می‌کنه یا حتی با دوستشون ک با این متد یاد گرفتن صحبت میکردن  کارتون و فیلم مث زندگی خودمونه حتی فراتر از زندگیمون یاد میگیره از ریاضی و علوم گرفته سیارات و الی غیر 

البته نیازی نیس حتما دوفرزند داشته باشین