ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 964 عنوان بلند پروازا 55 بازدید | 14 پست اونایی که تو زندگی بلند پرواز بودن الان در چه حالین تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚 1404/07/18 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیشونم عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 4591 در حال تلاش ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
فرانتکار عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 3466 شاهین تیز بال افق ها بودم زنبور طفیلی گشتم و به کنجی افتادم بسیار زیبا گفتی گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚
فرانتکار عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 3466 مشغول خانه داری گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 964 تک تک فانتزیام دارن تیک میخورن🥹 خوبه خداروشکر چی باعث شده از بلند پروازی دست نکشی تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 964 شاهین تیز بال افق ها بودم زنبور طفیلی گشتم و به کنجی افتادم 💔 منم دررخطرم تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 29735 لش افتادم رو مبل کلی کار دارم چک لیست کارامو بنویسم تا نی نی خوابه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 964 چرا خستم از دست خودم یه روز بدون هیچ توقفی تلاش میکنم یه روز عین جنازه میشم اینجوری پیش برم از خودم دلسرد میشم و همه ی برنامه هامو نابود میکنم تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
mgd عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2266 خستم از دست خودم یه روز بدون هیچ توقفی تلاش میکنم یه روز عین جنازه میشم اینجوری پیش برم از خودم دلس ... لطفا تلاش کن نزار بعدها حسرت بخوری من که دیگه ازم گذشته فقط حسرتش مونده برام تو نکن، البته من کم شانسی هم اوردم
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 964 لطفا تلاش کن نزار بعدها حسرت بخوری من که دیگه ازم گذشته فقط حسرتش مونده برام تو نکن، البته من کم شان ... منم تمام انگیزم فرار از رنج حسرتی هست که ممکنه نابودم کنه وگرنه این دنیا خیلی وقته از چشمم افتاد تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
mgd عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2266 منم تمام انگیزم فرار از رنج حسرتی هست که ممکنه نابودم کنه وگرنه این دنیا خیلی وقته از چشمم افتاد همینم خوبه فقط تلاش کن و توکل بخدا