2777
2789
عنوان

یه سوال دارم ....😎😎

463 بازدید | 66 پست

دوستان ب نظرتون بچه رو از کی باید شبا جدا از پدر مادرش بخوابه...

من پسرم از اول پیشه خودم خوابیده تاالان که 23ماهشه...تازه از شیرگرفتمش ولی شدید وابسته من شده مخصوصا شبا که باید رو بازوم بخوابه نگرانه اینم نتونم جاشو جدا کنم تا تو اتاق خودش بخوابه...اینم بگم نصفه شبا براش شیر درس میکنم مبخور...بنظرتون یه بارکی از پوشکم بگیرم جداش کنم یا دیرمیشه?

من تا کلاس۸وسطشون بودم

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی بدنیا اومد تو تخت جدا خوابوندمش ولی تو اتاق خوابه خودم از 9 ماهگی هم اتاقشو جداکردم.الان دوماه که تو اتاق جدا میخوابه.ولی در اتاقارو باز میذارم تا صداش اومد زودی میرم پیشش برا شیر.

آخی چی کشیدن پدرو مادرت😁😁😁اخه اون وسط چی کار می کردی

هزارمین بچشون بودم 

همون بهتر که وسط خوابیدم تا ننم یائسه شد وگرنه الان کلی بچه ریزه داشتیم تو خونه

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود