niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 عنوان واقعاً چرا😂 130 بازدید | 13 پست من ۱۱ سالم بود با یکی مجازی حرف میزدم اونم یک سالو نیم من خودم اهل ارومیه اونم خرم آباد😂بعد کات کردیم با یکی اشنا شدم ۲ سال باهاش بودم رفت آمد داشتیم مادرشم منو دید🥲💔حالا ۱۵ سالمه با یکی سنتی ازدواج کردمبنظرتون زود نبود وارد اینا شدن؟😂😂 1404/07/18 | 19:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8777 15 ازدواج کردی ؟ 🫡 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8777 متاسفانه ارع شوهرت چندسالشه ؟ خونه خودتی ؟ درست رو ادامه میدی ؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم😅💚💐خوشبخت بشی عزیزم🩵🫂 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 شوهرت چندسالشه ؟ خونه خودتی ؟ درست رو ادامه میدی ؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم😅💚💐خوشبخت بشی عزیزم🩵🫂 راحت باش هر سوالی داری بپرس۲۵ سالشهاره نه نذاشتنو میخام جدا شم:)🥲
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8777 راحت باش هر سوالی داری بپرس۲۵ سالشهاره نه نذاشتنو میخام جدا شم:)🥲 عزیزم به خاطر اینکه نذاشتن درست رو ادامه بدی یا نه چیز دیگه ؟ خونواده نذاشتن یا شوهرت ؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 عزیزم به خاطر اینکه نذاشتن درست رو ادامه بدی یا نه چیز دیگه ؟ خونواده نذاشتن یا شوهرت ؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲� ... اول پدرم نزاشت گفتم شوهر کنم اون میزاره برماز شانس بدم اینم نذاشت
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8777 اول پدرم نزاشت گفتم شوهر کنم اون میزاره برماز شانس بدم اینم نذاشت عزیزممم:((اگه به خاطر این موضوع میخوای طلاق بگیری یکم روی تصمیمت فکر کن موفق باشی عزیزم مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...