2777
2789
عنوان

متوهم تهرانی

105 بازدید | 6 پست

یه همسایه مسن خانم داریم اینجا بخاطره رابطه با یکی از فامیلاشون عشق ممنوع تو این شهرستان اجاره میده اینجا میمونه... خونه اصلیش توی تهرانه بعد هعی از خودش تعریف میکنه من تهرانی ام فامیلمون میگه من چشمم به توعه چون زن تهرانی میخوام زن من داهاتیه خاستم یا چیزی بهش بگم باز گفتم جهنم 😆😆بزار تو توهمات خودش خوش باشه خودش به اون مرده زن دار اصرار میکنه بیا پیشم چندبار چشمم خورد پیامشو دیدم گریه میکرد اصرار می‌کرد اینم حقوق بگیره پولداره واسه همون ازاین گاهی سواستفاده میکنه 

فعلا که دخترهای شهرستان روستاها هم خوشگلن هم با وقار عین تو تو پیری آویزون مرد متاهل نیستند

مرسی از توهین نکردنتون ولی وقتی فامیلای اون خانم ساکن شهر شما هستن اون خانم بعیده تهرانی باشه

تهرانی بد خوب هم هست تو تهران بزرگ شده خونه پارکینگ داره تو تهران دو هفته تهران دو هفته شهرستان ولی ببین چه بی شخصیته اینجور میکنه فروشگاه بوی عرق اومد حالم بد شد خودش دیروز اومده بود خونمون بوی زیر بغل کفتار میداد در پنجره رو باز گذاشتیم نوه هاش رو نشون میداد لباس های خاله شادونه پوشیده بودن تو عروسی خخخخ اونوقت تو همین شهرستان طرف لباس های برند سفارش میده میپوشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طرز تفکر به تهرانی بودن یا هر جایی دیگه ارتباطی نداره

بعضی ها عقده دارن

خودبزرگ بینی دارن

یا هر چیز دیگه 

ممکنه از هر جای ایران یا جهان باشن

شهر ما هشتاد درصدشون وحشتناک خودبزرگ بین هستن

هیچ کجا رو قبول ندارن

همش منم منم میکنن

جالب این جاست

اطرافیان خودشون رو هم قبول ندارن متاسفانه 

خدا نکنه کسی از روستا یا شهر کوچیک باشه بینشون 

همش طعنه و تمسخر و سوال های بی ربط

منکه اصلا من دهاتی و تهرانی رو نفهمیدم اینا یه سری فرهنگ عقب موندس ما نباید به نسل بعد انتقال بدیم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

این طرز تفکر به تهرانی بودن یا هر جایی دیگه ارتباطی ندارهبعضی ها عقده دارنخودبزرگ بینی دارنیا هر چیز ...

آخه تو این سن خودشو گوهی میدونه هعی تهرانی تهرانی میکنه آخه تهران مگه ویزا میخواد همون ایرانه دیگه هرچی تو کلان شهرهای دیگه هست اونجام هست آخه مگه کالیفرنیا یا توکیو یا سئول بگیم راست میگه فرق داره

آخه تو این سن خودشو گوهی میدونه هعی تهرانی تهرانی میکنه آخه تهران مگه ویزا میخواد همون ایرانه دیگه ه ...

بهتر به احترام خودتون الفاظ بد بکار نبرید 

.

میگم اینا عقده دارن

کمبود دارن

حالا خوبه تهران پایتخت هست لااقل

شهر ما اون عده که گفتم

تهرانی ها رو هم زیر نظر نمیارن

اصلا یه وضعی😅

فکر میکنن نژاد برتر هستن