2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بخونید

273 بازدید | 27 پست

۲۳ سالمه ۱ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلیییی مو بلند دوس داره الان موهام ب شدت داره میریزه شقیقهام خالی شده شوهرمم نمیذاره کوتاه کنم توروخدا چیکار کنم از نظر ویتامینم فقط ی خورده کم خونی دارم اونم قرص ففول با شیره انگور میخورم میشه راهنماییم کنید افسردگی گرفتم خیلی ناراحتم

قرص هير ويت با امپول بيوتين و ب شش بخر معجزه ميكنه برا مو البته بعد سه ماه قشنگ تاثير رشد پر پشتي موهاتو ميبيني

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برو دکتر برات یه چکاپ کامل بنوبسه شاید زینک و ویتامین های دیگت کمه.فک نکنم کوتاه کردن درمانه ریز ...

رفتم دیگه هیچ مشکلی ندارم فقط کم خونی دارم اونم ی دوره امپول خون زدم الانم قرص میخورم 

آمپول روچطوری مصرف میکنی برای مو

تزريقي  من بخاطر رژيم قشنگ كچل شده بودم استفاده كردم خوب شدم اخه ساختار اصلي مو بيوتينه☺️

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
عزیزم اینارو بدون نسخه داروخانه میده؟

بله گلم چيزه خاصي نيست ولي طريقه استفاده از امپولها  حتما از دارو خونه بپرس بگو هفته اي چند تا بايد بزني من هفته اي يه بيوتين يه ب شش ميزدم تا سه ماه ☺️ماه اول هفته اي يه بار بود ماه دوم دو هفته اي يه بار قرص هير و يت تا سه ماه هر شب يكي خوردم اصلا نبايد قطع بشه تا سه ماه فقط يكم گرونه😬