2777
2789

ی سوال این وسط، مسطا بپرسم

اگه یکی بتونه بورسیه کامل تحصیلی دانشگاه خارح از کشور بگیره

وضع خانوداش اینجا متوسط باشه و مشکلی با رفتنش نداشته باشن و خودش وابستگی ب خانوادش داره

می ارزه از اینجا بره یا نه 

(شما فک کنین یکی گرفته هی نگین مگه راحته.واینا) 

اکانت تعطیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف من اینه که برگردم شاغل بشم 

یه کارگاه چوب بزنم برای معرق منبت کاری 

یه مادر نمونه باشم 

در کنار همسرم باشم همیشه حامی باشم 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ی سوال این وسط، مسطا بپرسماگه یکی بتونه بورسیه کامل تحصیلی دانشگاه خارح از کشور بگیرهوضع خانوداش این ...

بستگی داره اون وابستگی چقدره اگ خیلی شدت داشته باشه برمیگیرده اما کسی ک بخواد بره باید فکر همه جاشو بکنه

بستگی داره اون وابستگی چقدره اگ خیلی شدت داشته باشه برمیگیرده اما کسی ک بخواد بره باید فکر همه جاشو ...

فک کن طرف میترسه بره اونجا بعد خانوادش ی اتفاقی بیوفته یا فوت شدن زبونم لال یا هرچی

از ی طرف این اتفاق خب هرجا باشی میوفته 

ولی تو ایران هم کارایی ک طرف دوست داره اینجا اینده ای نداره

با این وضع تورم و... 

اکانت تعطیل

فک کن طرف میترسه بره اونجا بعد خانوادش ی اتفاقی بیوفته یا فوت شدن زبونم لال یا هرچیاز ی طرف این اتفا ...

اگ آنقدر میترسی بهتره جایی نری 

اگه کسی ام فوت کنه مگه کسی جلوت گرفته برنگردی میای چند روز میمونی و برمیگردی

اگ آنقدر میترسی بهتره جایی نری اگه کسی ام فوت کنه مگه کسی جلوت گرفته برنگردی میای چند روز میمونی و ب ...

اره خب

ولی با همه این ترسا میگم اصن اینده اینجا معلوم نیس هرچی داریم دست و پا میزنیم دود هواست

جنگ و تورم و امنیت و بی آبی و خیلی چیزای دیگه

اکانت تعطیل

چه خوبدرآمدش خوبه این کار؟

بله 

صنایع دستی 

تابلو و مجسمه و... 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هدف الانم ک دانشگاه فرهنگیانه

ولی خیلی دلم میخواد ی رستوران بزنم

یا قالی بافی یادبگیرم و کارگاه بزنم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

رستوران سرمایه می‌خواد داری؟

الان نه، ولی بدست میارم؛) 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"