2777
2789

من داداشم 3تا از مهرکمرش دیسک بیرون. شده جرعت عمل نداریم خیلی شنیدم بیشتر مردم با عمل بدتر شدن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داداشم 3تا از مهرکمرش دیسک بیرون. شده جرعت عمل نداریم خیلی شنیدم بیشتر مردم با عمل بدتر شدن

من 2ماه عمل کردم هنوز درد دارم خیلیا عمل کردن خوب شدن من میترسم من خوب نشم

ببخشید بعضیا غلط کردن گفتن..من شوهرم حدود ۸ سال جراحی کرده ..پاش دیگه لنگ میزد اواخر همش از درد ژلوفن میخورد ،خیلی هم دیر رفت ، اگه یه ماه دیرتر میرفت قطع نخاع میشد .اینو دکترش گفت 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من 2ماه عمل کردم هنوز درد دارم خیلیا عمل کردن خوب شدن من میترسم من خوب نشم

چندتا از مهرهات دیسک شده بود؟ درمورد دکتر تحقیق کرده؟

اگ مریضای دیگش خوب شده توام خوب میشی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چندتا از مهرهات دیسک شده بود؟ درمورد دکتر تحقیق کرده؟ اگ مریضای دیگش خوب شده توام خوب میشی

من یک مهره نه راستش کسی معرفی کرد منم دیسک پاره شده بود اورژانسی غچعمب کردیم نشد تحقیق کنم ولی ظاهراً دکتر بدی نیست

ببخشید بعضیا غلط کردن گفتن..من شوهرم حدود ۸ سال جراحی کرده ..پاش دیگه لنگ میزد اواخر همش از درد ژلوف ...

دکترش کی بود من داداشم ۳تا از مهرش دیسک شدع ینی اگ عمل کنه خوب میشه ؟ 

مشگلی نداره دیگه من 2ماه عمل کردم درد می‌زنه به پام هتوز

نه گلم ،شوهرم قدش ۱۹۲  بلند  ولاغربخاطر همین  یوقتا خیلی پشت فرمون بشینه اذیت میشه ..یا موقع غذا خوردن ،چون جا واسه میز ناهار خوری نداریم کلا که صاف بشینه خم میشه  ..ولی سعی کن بعدها استخر بری اونم فقط تو اب راه بری ..بعدشم من شوهرم شغلش جوریه کارش سنگینه همش باید وسیله حمل کنه اصلنم رعایت نمیکنه هر چقدم میگم  ..شما خانومی خیلی راحتتر کار سنگین هم نمیکنی خوب میشی خاطرت جمع ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

دکترش کی بود من داداشم ۳تا از مهرش دیسک شدع ینی اگ عمل کنه خوب میشه ؟

اره عزیزم ..دکترش مشهد ،دکتر صفوی هم خارج هم ایران فعالیت داره ..الان هشت سال تقریبا گذشته ..اوایل جراحی  خوب اذیت داره باید به روی شکم باشه ولی میگذره ..حتما بره پشت گوش ننداز..تو پست بعدمم نوشتم کارش کلا سنگین اصلنم رعایت نمیکنه ولی شکر خدا حالش خوب بوده 

ببین شوهرم الان پرسیدم میگه بیرون زدگی بدون جراحی خوب میشه میگه ورزش مخصوص از گوگل ببینه انجام بده میگه رعایت کنه استخرم بره خوب میشه با همینا