بچه ها سلام . من تنبلی دارم و توی دوره اقدامم دو ماهه . ماه پیش با دارو دوتا فولی ۱۶و ۲۰ هردوسمت تخمدانم داشتم و امپول ازادسازی زدم ولی پریودشدم . دوباره این ماه اقدام کردم و الان ۱۲روز گذشته (از روز تخمک گذاری و اقدامم) یک سری علائم مثل ( ورم و دردسینه ها . درد سمت چپ تخمدان گاهی . بعضی وقتها سردرد و حالت تهوع . کمردردشدید و..)دارم . دیشب و امروز صبح بیبی چک زدم یک خط خیلی خیلی خیلی کمرنگ و باریک می افته ک به راحتی قابل دید نیس . نمیدونم چیکارکنم منفیه یا زود زدم ؟ کسی تاحالا اینجوری بوده؟ میشه راهنماییم کنین
مطمئن باش مثبته منم همین جور بودم یه روز بعد از موعدت اول صبح بزن پررنگ میشه
خدا از دهنت بشنوه عزیزم . امیدوارم . خیلی نگرانم نمیدونم چجوریه . چون ماه پیش هم همین اتفاق افتاد و ازمایشمم حتی عددش مشکوک بود ولی درنهایت منفی شد این ماه هم احساس میکنم منفیه و من دارم توهم میزنم
سلام عزیزم من امروز بی بی زدم چند دقیقه اول کاملا منفی بود بعد گذشت یکی دو ساعت دیدم هاله افتاده قبل ...
ممکنه باشه من بچه اولم همینجوری بود شبش زدم مثبت بود ولی خیلیییی کمرنگ صبحش زدم منفی شد منم انداختم سطل بعدش دوساعت شوهرم زنگ زد تو رو خدا برو باز ببین رفتم دیدم مثبت شده و حامله ام بودم بی بی متفاوت بگیر
سلام بچها من امروز صبح بیبی زدم دوباره یک خط کمرنگ میوفته که از دیروز و پریروز خیلی بهتر میتونم ببینمش حداقل توهم نیست😂😅 خودم براحتی میبینم عکسشو میزارم یک نظر بدین
البته اینجوری من بهتر میتونم ببینم تو عکس زیاد واضح نمیوفته