2777
2789
عزیزم تو اینترنت سرچ کن کامل توضیح میده

چند بار خاستم ولی تو نت خیلی قاطیه اصلان‌نمیفهمم 

چند رکعته؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خیلی تاثیر داره توی زندگی 

باعث خیر برکت 

گره تو کار ادم نمیوفته  

و خیلی چیزای دیگ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار خاستم ولی تو نت خیلی قاطیه اصلان‌نمیفهمم چند رکعته؟

۱۱ رکعته 

۴ بار باید دو رکعتی بخونی.    عین نماز صبحه ولی نیتش فرق داره 

تا اینجا اوکی؟ 

بعدش دو رکعتی باید بخونی میشه نیتش نماز شفع

، حمد و ناس.   رکعت اولی 

حمد و فلق    رکعت دومی 

اینارو باید توی رکعت ها بخونی 

نماز وتر یک رکعته 

حمد ۳ تا توحید یکی فلق و یکی ناس 

ذکرای قنوت  توی گوگل هس 

میتونی کمتر یا زیادتر هم بگیشون اشکالی نداره 

۷۰ استغفرالله ... 

۳۰۰ تا الهیی العفو 

‌و‌‌.....

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فدای شما اسمتون رو نگفتین عزیزم آیدی نی نی سایت رو بگم؟

زهره هستم .

فدای محبتت گلم

خیلی مهربانید

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

میشه بیشتر بگی

مشکلات بسیار بزرگ و لاینحلی داشت و اون روزها و الانش قابل مقایسه نیست

گاهی با خودم میگم خدا انگار از اعماق یک چاه عمیق کشیدش بیرون به سمت آسمون ..در این حد کمکش کرد .کاش یادش نره و شاکر خدا باقی بمونه

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

[QUOTE=397979523]چند بار خاستم ولی تو نت خیلی قاطیه اصلان‌نمیفهمم  چند رکعته؟[/QUOT

اوکی عزیزم الان خودم برات کامل توضیح میدم 

در مجموع یازده رکعته هشت رکعت به صورت چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح میخونی و بعدش دو رکعت نماز شفع و در آخر یک رکعت نماز وتر اگر سختته میتونی اولش با همون سه رکعت اخر یا حتی یک رکعت اخر امر شروع کنی 

بعد از اینکه هشت رکعت رو خوندی توی نماز شفع بهتره رکعت اول حمد و ناس و رکعت دوم حمد و فلق خونده بشه 

آخرش هم نماز یک رکعت نماز وتره که باید حمد و سه تا توحید و فلق و ناس رو بخونی بعد توی قنوت اول برای چهل تا مومن دعا کنی البته من خودم برای افراد بیشتری دعا میکنم میتونی بگی اللهم اغفر لفلانی( مثلا لپدرم) یا اینکه اگر نخواستی اسم ببری چهل بار میگی اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات بعدش هفتاد مرتبه استغفرالله و ربی.... میگی بعدش هفت بار میگی هذا مقام العائذ بک من النار و بعدش سیصد مرتبه العفو میگی در آخر یک بار میگی الهم اغفر لی و ارحمنی و تب علی آنکه انت تواب و الغفور و الرحیم بعدش میتونی با خدا صحبت کنی و خواسته هات رو بگی ولی اگر قنوتش سختته زیاد به خودت سخت نگیر آسون شروع کن 

منم دعا کن عزیزم اسمم نازنین💗

مشکلات بسیار بزرگ و لاینحلی داشت و اون روزها و الانش قابل مقایسه نیستگاهی با خودم میگم خدا انگار از ...

چ خوووب 

انشالله 

چقدر عالی😍عزیزم بیوتون رو دیدم اسمتون رو بگین سر نماز شبم براتون دعا کنم انشالله بچه دار شین

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها استاتر دعام کنید واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میترکه من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همهی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭🙏🙏.

تو روخدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم رو خدا ، حفظ کنه و کسی کتکش نزنه و آزارش نده و انشالله داداشم خیلی درسخون و زرنگ و موفق و خوشبخت شه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔💔.