binamoneshoon مدیر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8951 عنوان پیتزا | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 18 پست آخ این چندباره دارم از بیرون میخورم اصلا مزه شون خوب نیس پر از سوسیس و کمی پنیر و ی ذره قارچ و ی ذره گوجه فلفل طعم زهرمار میدن نمیدونم چرا بعضیا اینقدر دوس دارن تو خونه هم درست کردیم اصلا پراز مواد ولی باز اونقدر جالب نیس غذای ایرانی خیلی بهتره 1404/07/18 | 17:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 5633 خوب با ۵۰۰ میشه خودم کلی پیتزا درست کنم چرا بدم به رستوران البته پیتزای که خریدم قیمتش ۱۲۵بود پر از ... عزیزم خب کیفیت خوب میخوای باید پول خوبم بدی بعذشم چجوری میتونی با پونصد تومن چند تا پیتزا درست کنی🤔 در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
binamoneshoon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8951 عزیزم خب کیفیت خوب میخوای باید پول خوبم بدی بعذشم چجوری میتونی با پونصد تومن چند تا پیتزا درست کنی🤔 حالا ی چیزی گفتم دیگه منظورم این غذا ایرانی هرچی زرشک پلو جوجه کباب خریدم خیلی خوشمزه بوده
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 5633 حالا ی چیزی گفتم دیگه منظورم این غذا ایرانی هرچی زرشک پلو جوجه کباب خریدم خیلی خوشمزه بوده عزیزم من بهترین رستوران و فست فود میرم با فضای عالی درسته پول زیاد میدم اما غذای با کیفیت میخورم در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
binamoneshoon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8951 عزیزم من بهترین رستوران و فست فود میرم با فضای عالی درسته پول زیاد میدم اما غذای با کیفیت میخورم باشه