2777
2789
عنوان

الان طلا گرمی چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 36 پست
خب حداقل ۱ گرم بفروشیا یه تیکه بفروش باهاش یه چیز سبک بردار بقیه رو بزن به جیب

شوهرمم لباس نداره🥺باید دو گرم بفروشم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یکی از فامیل های ما به باغ داشت فروخت ۱۵ میلیارد داد طلا همشو الان یه میلیارد سود کرده اصلا هم پشیمو ...

مهم اینه در عرض چه مدت ۱ میلیارد سود کرده 

وگرنه بذاری تو سود هر ۱ میلیارد در ماه ۳۰ میلیون سود داره 

که ایشون ۱۵ میلیارد دارن و میشه در ماه ۴۵۰ میلیون سود 

تو چه مدت ۱ میلیارد سود کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حداقل ۱ گرم بفروشیا یه تیکه بفروش باهاش یه چیز سبک بردار بقیه رو بزن به جیب

اره این فکر خوبیه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

مهم اینه در عرض چه مدت ۱ میلیارد سود کرده وگرنه بذاری تو سود هر ۱ میلیارد در ماه ۳۰ میلیون سود داره ...

والا دقیق خبر ندارم فکر کنم چهار پنج ماهی هست کلا من خودمم تا شنیدم گفتم اشتباه کرده طلا رو میشه تیکه تیکه خرید ولی ملک سخته 

وای دقیقا تو موقعیت منی ولی عمرا من طلا ببرم بفروشم

🥺پس میخوای چکار کنی 

من شوهرم قرار شده پولو جور کنه اگر جور نکرد مجبورم بفروشم

🥺پس میخوای چکار کنی من شوهرم قرار شده پولو جور کنه اگر جور نکرد مجبورم بفروشم

از بابام قرض گرفتم شوهرم خیلی مقاومت کرد ولی مجبور شدم بعدشم کلا لباس قیمت مناسب و آرایشگاه قیمت مناسب رفتم که زیاد درنیاد 

از بابام قرض گرفتم شوهرم خیلی مقاومت کرد ولی مجبور شدم بعدشم کلا لباس قیمت مناسب و آرایشگاه قیمت منا ...

منم کسیو ندارم ک ازش بخوام .مادرم داره ولی فک نمیکنم بهم بده 

شوهرم قرار شد کار کنه اوکی کنه ،ولی فکر کنم فقط،بتونه پول هدیه عروسی رو در بیاره 

چند در اومد لباس و ارایشگاهت؟ 

من میخوام واقعا تیپ قشنگی بزنم چون خیلی حسود دارم، واسع همین نظر دارم طلامو بفروشم 

والا دقیق خبر ندارم فکر کنم چهار پنج ماهی هست کلا من خودمم تا شنیدم گفتم اشتباه کرده طلا رو میشه تیک ...

خنگی کرده وگرنه ملک سر جاشه قیمتش می‌ره بالا و پایین نمیاد 

ولی برای مثال ۱۵ میلیارد طلا بخری 

گرمی ۱ میلیون بیاد پایین میشه مثلا ۵۰۰ میلیون ضرر که واقعا زیاده

خب اگه قراره لباس بخری الان ببر بفروش که تا به ماه بگردی و بخری و به کارات برسی دیگه

منتظرم ببینم شوهرم پولو جور میکنه یا ن .دیگه اگر تا آخر مهر نتونست جور کنه میرم انشالا میفروشم عروسی واسه آبانه

خب دیگه هر چی خیره انشالله

فدات بشم