2777
2789
عنوان

قلمچی شماهم ترازتون عحیب غریبه

295 بازدید | 35 پست

پایه ای ک نزدم ترازش از اون دوتا پایه ای که زدم بیشتره😐

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامک تراز براتون اومده؟

از سایت میتونی ببینی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

از سایت میتونی ببینی

برای خودم نمیخوام

خالم تماس گرفته میگه دخترش هفته قبل ثبت نام انجام داده امروز اولین ازمون رو داده ولبیکارنامش صادر نشده

ممکنه هنوز اطلاعاتش ثبت نشده باشه و کارنامه براش صادر نشه؟؟

اسمش داخل پاسخنامه ازمون حضوری بوده و پاسخنامه براش صادر شده

مامانش فکر میکنه دخترش دروغ میگه

برای خودم نمیخوامخالم تماس گرفته میگه دخترش هفته قبل ثبت نام انجام داده امروز اولین ازمون رو داده ول ...

احتمالا یکم دیگه میاد

پیامک نمیکنن باید بری تو سایت ببینی

باورت میشه برا منم؟مدامم میزنم درحال بروز رسانی کارنامه نمی‌دونم قضیه جیه

منم

ترازا رتبه ها خیلی عجیبه

دوازدهم با میانگین درصد ۳٠ و۲٠ترازم شده ۴۹٠٠😐دفعه قبلی با سه تا درصد منفی تراز بالای این بهم داده بود

منمترازا رتبه ها خیلی عجیبهدوازدهم با میانگین درصد ۳٠ و۲٠ترازم شده ۴۹٠٠😐دفعه قبلی با سه تا درصد منف ...

منی که یازدهم زیاد نزدم از پایه های دیگم ترازم بالاتر شده

کلا احساس میکنم اشتباه ترازارو دادن نمی‌دونم 

من دوازدهم ترازش شده ۵۸۰۰دهم شده ۶۲۰۰بعد اونوقت یازدهم شده ۴۸۰۰😂بنظرم عجیبه واقعا

کدومارو زدی امروز؟