خدارو شکر اگر منظورتون دردای معدم هست ،تا 80درصد خوب شده ،و دکترا هم تشخیص خاصی ندادن و گفتم چیزی نیست .
تابستون امسال هم یه تشخیص اشتباه سونو گرافی برای کلیه دخترم کلا بگم که تا مرز سکته بردنم ولی انقدر اینجا التماس دعا کردم انقدر پیش خدا زجه زدم ،تا بردیمش تهران در کمال نا امیدی و نا باوری دخترم هیچ مشکلی نداشت بازم معجزه خدا رو تو زندگیم دیدم
ولی این اتفاقها باعث افسردگی شدیدم شد ،مخصوصا یه خواب خیلی بد دیدم در مورد تاریخ مرگم که تشدیدش کرد و افسردگیم به حدی شدید شد که ترسیدم حتی بستریم کنن،ولی رفتم دکتر اعصاب بهم دارو داد ،دارو ها خیلی جواب داد و تا حد زیادی کلا از بیرون آرومم کرد،
ولی از درون فکرم هنوز ناراحتی های داره ،دکتر گفته کم کم اونم خوب میشه ،دائما به خاطر فکرم خواب بد میبینم ،و اون خواب اول همش تو خواب بهم یادآوری میشه که حالم بد میکنه ،میدونم چون فکر میکنم بهش خواب میبینم همش
امیدوارم اینم بگذره خوب بشم،راستش زیاد اینجا هم نمیام فقط میام اعلان هامو نگاه میکنم ومیرم چون تاپیکای منفی تو روحیم تاثیر بدی میذاره
خیلی خوبه که منم شما رو دارم دوست خوبم خوشحالم که برگشتید هستی،و خیلی محتاج دعاتونم