2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 98 پست
سلام عزیزم فدای چشمای قشنگت خوبی💞

خداروشکر خیلی محتاج دعام 

اتفاقا چند وقت پیش یادتون افتادم اومدم دیدم فعالیتی ندارین 

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...

خداروشکر خیلی محتاج دعام اتفاقا چند وقت پیش یادتون افتادم اومدم دیدم فعالیتی ندارین

عزیزمم💞

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونتونم💞خوشحالم ک هستید💞

عزیزی❣️❣️❣️❣️

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@najmekhatoon‍ 

عزیزم ارم دلخوری؟

آخه دوبار تگت کردم جواب ندادی؟

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

منم خدشحالم ک دارمتون💞مشکلت حل شد عزیزم؟💞

خدارو شکر اگر منظورتون دردای معدم هست ،تا 80درصد خوب شده ،و دکترا هم تشخیص خاصی ندادن و گفتم چیزی نیست .

تابستون امسال هم یه تشخیص اشتباه سونو گرافی برای کلیه دخترم کلا بگم که تا مرز سکته بردنم ولی انقدر اینجا التماس دعا کردم انقدر پیش خدا زجه زدم ،تا بردیمش تهران در کمال نا امیدی و نا باوری  دخترم هیچ مشکلی نداشت بازم معجزه خدا رو تو زندگیم دیدم 

ولی این اتفاقها باعث افسردگی شدیدم شد ،مخصوصا یه خواب خیلی بد دیدم در مورد تاریخ مرگم  که تشدیدش کرد و افسردگیم به حدی شدید شد که ترسیدم حتی بستریم کنن،ولی رفتم دکتر اعصاب بهم دارو‌ داد ،دارو ها خیلی جواب داد و تا حد زیادی کلا از بیرون آرومم کرد،

ولی از درون فکرم هنوز ناراحتی های داره ،دکتر گفته کم کم اونم خوب میشه ،دائما به خاطر فکرم خواب بد میبینم ،و اون خواب اول همش تو خواب بهم یادآوری میشه که حالم بد می‌کنه ،میدونم چون فکر میکنم بهش خواب میبینم همش 

امیدوارم اینم بگذره خوب بشم،راستش زیاد اینجا هم نمیام فقط میام اعلان هامو نگاه میکنم ومیرم چون تاپیکای منفی تو روحیم تاثیر بدی می‌ذاره 

خیلی خوبه که منم شما رو دارم دوست خوبم خوشحالم که برگشتید هستی،و خیلی محتاج دعاتونم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خدارو شکر اگر منظورتون دردای معدم هست ،تا 80درصد خوب شده ،و دکترا هم تشخیص خاصی ندادن و گفتم چیزی نی ...

خدا رو شکر عزیزم💞

انشالله همیشه قاصد خبرای خوش باشید💞

ممنون عزیزم خوبم به خوبی شما

فدای شما💞

@najmekhatoon‍ عزیزم ارم دلخوری؟آخه دوبار تگت کردم جواب ندادی؟

سلام قشنگم

خوش برگشتید🌸🩵

نه دلخور چرا؟

دیر به دیر آن لاین میشم یا سر میزنم به سایت چون اواخر سرم شلوغه

خوب هستید؟ 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام صبح بخیر، ببخشید من نبودم امروز اومد سیاست خوبم شما خوبی

خوش اومدی💞