2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 98 پست
سلام بروی ماهت، خوش برگشتی زهرای خوش قلب❤️💐خوبم شکر خدا❣️

سلام ممنونتونم💞

خوشحالم ک هستید💞

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

عزیزمم💞انشالله موفق باشی💞

قربانت گلممممممم💓💕

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربانت گلممممممم💓💕

زنده باشید💞

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبید خوشید

سلام ممنون عزیز دلم💞

@zizigoolootabeta‍ @مامانبزرگپانیذ‍ @بهارگیلانی‍

سلام به روی ماهت گرچه شما رونشناختم ولی خوب شماها همه مثل دختر من هستیدوبرایتون دعای خیرمیکنم وازخدامیخوام که همیشه دلتون شادولبتون خندون باشه وخوشبخت وعاقبت بخیر توام باسلامتی......الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیزمخوبی؟

ممنون شما خوبی 💞

@نخودسیاه‍ @مرواریدجووون‍ @نخودچی۱۴۰۰‍

سلام عزیز دلم 

چقدر خوشحالم که برگشتید 

روزای سختی وگذروندم ولی به لطف خدا وائمه الان خوبم 

شما حالتون چطوره ؟

چرا یه دفعه رفتید ؟

امیدوارم هر جا هستید خدا پناهتون باشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سلام عزیز دلم چقدر خوشحالم که برگشتید روزای سختی وگذروندم ولی به لطف خدا وائمه الان خوبم شما حالتون ...

منم خدشحالم ک دارمتون💞

مشکلت حل شد عزیزم؟💞

سلام گلم ممنون از احوالپرسیت 😍😍😘من خوبم به خوبی شما🌺❤️🌺

خوبی از خودتونه عزیزم💞