2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

140 بازدید | 14 پست

میخام برا شیمی از یکی ای کیو ۱۴۰۱.۱۴۰۲ بگیرم خوبه؟ تغییری داشته؟ خودم مبتکران برا هر سه پایه رو دارم ولی چون یال ۹۹ .۹۸ فکر میکنم خوب نیست ب نظرتون بخرم برای کنکور ۴۰۵ میخام 

اره ولی ۹۸ ۹۹ ب درد نمیخوره ک 

مهرو‌ماه خوبه 

خیلی سبز

ایکیو یطح بالاس

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا خودم ۹۸.۹۹ میخام ۴۰۱.۴۰۲ بگیرم خوبه استادم گفته مبتکران و ای کیو بگیرید

پشت کنکوری یا کنکوری ۱۴۰۵ مث من؟؟

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

کنکوری ۴۰۵ام

ی سوال

تو دوازدهم کامل میری مدرسه

چون 

وقت‌گیره اکثرا ۱۲ ۱۳ ساعت درس خوندن ب نتیجه رسیدن

ی سوالتو دوازدهم کامل میری مدرسهچون وقت‌گیره اکثرا ۱۲ ۱۳ ساعت درس خوندن ب نتیجه رسیدن

ارع فعلا ک دارم میرم خیلی گیر میدن ولی از اوایل اسفند دیگ نمیرم برا ما حتی گفته تا آخر سال باید بریم ولی دیگ از اویل اسفند دیگ نمیرم

ارع فعلا ک دارم میرم خیلی گیر میدن ولی از اوایل اسفند دیگ نمیرم برا ما حتی گفته تا آخر سال باید بریم ...

مدرسان دولتی باشی و معلما ب درد نخور....

افتضاح میشه رتبه آدم 

چجوری کنار درس و تکلیفی  مزخرف این‌معلما کنکور میخونی 

وقتی ۲ ۳ میای ا‌مدرسه💔🥲

من‌تجدید دارم ۱۰ ۱۱

اگه معلماتون خوبه به بهانه خودخوانی مدرسه رو ول نکنید.

اره خیلی خوبن همش‌چرت و پرت میگن 

من تز‌پایه ضعیفم آخه باید خودم بخونم

۲ میام ۳ میرم کلاس تا ۹ شب فکر کن دیگ

💔💔اوه پس کی میخ‌ونی 

البت فکنم ت اوضاع درست خوبه