2777
2789
عنوان

دوستای صمیمی 🥲

59 بازدید | 8 پست

من فردی هستم که هیچکس ازش خوشش نمیاد و همیشه تنها هستم و به هیچ کسی اعتماد ندارم و با محدودیت و سختی های زیادی زندگی میکنم هیچ کس برام نمونده بود که باهاش صحبت کنم یا باهام همدردی کنه ولی دوتا دوست پیدا کردم و این ۴ ساله که با هم دوست هستیم فکر میکردم که اونا افراد خوبی هستن و هیچ وقت منو تنها نمیزارن برای همین میخواستم امتحانشون کنم که آیا واقعاً همیشه پیش من میمونن و تنهام نمیزارن پس رفتم تو یکی از برنامه های اجتماعی یک گروه سه نفره زدم ولی 

نتیجه این شد که اونا گروه رو ترک کردن و فقط خودم موندم و خودم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چرا؟ درونگرا هستی؟ یا خانوادت انقد از ادمای اطرافت ترسوندت میترسی با کسی دوس شی؟ اعتقاد یا علائق خاصی داری که از بقیه متمایزت میکنه؟ یا کم حرفی؟ بی اعتماد به نفسی و کم رویی؟ 

یا ادمی هستی که نمیتونی دورویی و بد بودن و مث اونا بودن رو تحمل کنی 

؟ 

مذهبی هستی؟ 

راستی اکثر ادما دوست ندارن بخاطر منافع خودشونه دورت میگردن 

اگر پشتوانه مالی داری در این مورد با ی روانشناس خوب مشورت کن ببین علت هاش چیه 

چرا اونا با هم صمیمی هستن

ببین دوست بودن فرق میکنه که لزوما تو فضای مجازی حضور داشتن،  بعضی از همسران هم موافق حضور همسرشون  در فضای مجازی نیستن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ببین دوست بودن فرق میکنه که لزوما تو فضای مجازی حضور داشتن، بعضی از همسران هم موافق حضور همسرشون د ...

من فقط تو فضای مجازی دوستشون نیستم که حضوری باهاشون دوست شدم و تا الان حوضوری میتونم برم ببینمشون