2777
2789

فقط بلده تو رابطه خوب فیلم بازی کنه وگرنه عاشق نیس

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه حق با دختره باشه که بدرد نمیخوره اگه هم حق با اون باشه باید با حرف زدن حل بکنن قهر کردن بدرد نمیخوره

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

یعنی همه قربون صدقه هاش الکیه ؟؟ خیلی زبون میریزه

کی میزاره کسی ک دوسش داره ناراحت بمونه؟!اگه کسی دوست داشته باشه میاد اختلافو حل میکنه حداقل اگه ناز نکشه حرف میزنه تا مشکل حل شه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

کلا علاقه ای به بحث کردن نداره از هر تنشی فراریه

بدرد نمیخوره فردا روز میشه وبال گردنت نه مشکلی برات حل میکنه فقط مشکل میندازه رو سرت

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

کی میزاره کسی ک دوسش داره ناراحت بمونه؟!اگه کسی دوست داشته باشه میاد اختلافو حل میکنه حداقل اگه ناز ...

آره منم همینو میگم. ولی خب تو حرف خیلی ادعای عاشقی داره ولی سر یه بحث کوچیک چن روز میره بدون هیج حرفی

آره منم همینو میگم. ولی خب تو حرف خیلی ادعای عاشقی داره ولی سر یه بحث کوچیک چن روز میره بدون هیج حرف ...

خیلی سمه بااین ادم روانت داغون میشه