2777
2789
عنوان

مردم چ زورگو شدن

113 بازدید | 14 پست

لوله آشپزخونه گرفته بود به یارو زنگ زدم هزینه اش چقدر میشه میگه باید ببینم بعد اومده میگه باید از این فنر بزرگان بزنم دو تومن میشه با برادرم حرف زد گفت اشکال ندارد بزن بعد گفتم اول تو فنر کوچیک بزن باز نشد بزرگ رو می‌زنیم اونقدر گرفتگی نداره یارو گفت نه من این آوردم اینهمه پله باید این بزنم گفتم نمیخوام اصن گفت برادرت گفته بزن گفتم اون بر خودش گفت من می‌خوام پولش بدم اصن گفت زنگ بزن باهاش صحبت کنم گفتم اصن من می‌خوام پولش بدم شما چیکار داری دیه مجبور شد فنر کوچیکه رو بزنه گف باز نمیشه ولی شد ضایع شد فقط میخوان پول زور بگیرن این گفتم کسی ازش سواستفاده نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول هزینه رو با فنر کوچیک گفت از هفتصد شروع میشه بعد گفت دوتومن با فنر بزرگ گفتم نمیخوام همون فنر کوچیک بزن هفتصد تومن گفت معلوم نی هفتصد بشه یا نه گفتم الان گفتی آخر بهش هشتصد دادم چقدر رو دارن پول زور میخوان

آفرین منم دوس دارم جرات مندباشم ولی میگم زشته زن بامرددهن ب دهن بشه

آخه زور تو کتم نمیره داداشم برعکس هرچقدر بگم میگه اشکال نداره یارو ندیده بر من فنر بزرگ اورده 

ولی اون فنر بزرگا واقعا گرونتر می گیرن، بعضی وقتا لازمه

عزیزم زیاد نگرفته بود داشت زور می‌گفت من یک بارم گفتم اصن نیاز بالا از قصد آورد که بزارن تو رو دروایسی گفتم اصن نمیخوام جم کن ببر که همون فنر کوچیک زد باز شد

من اعصابم میلیاردها میارزه. شماهم نظرت قابل احترامه

منم اعصابم از سر راه نیاوردم ولی پول زور نمیدم گفتم اصن جم کن ببر حوصله بحث نداشتم میخوای بگه من با داداشت اصن طرفم انقد میگیرم که گفتم من می‌خوام بدم همون فنر کوچیک بزن