2777
2789
عنوان

رنگ موی بنفش

94 بازدید | 14 پست

سلام عزیزای دل

ازتون یه سوال داشتم

من خیلی دلم میخواد موهامو بادمجونی کنم، عکسشم میزارم

اما نمیدونم، لازمه حتما دکلره بشه یا اینکه ترکیب رنگی بدون دکلره ای یا مارک رنگ خاصی یا پودر رنگی چیزی هست که بتونم باهاش بدون دکلره هم اینکارو بکنم

موهای خودمم قهوه ای خرمایی تیره هست

من بدون دکلره گذاشتم شد

فقط حواست باشه دونوع بادمجونی هست یمی ب بنفش میزنه یکی ب سرمه ای

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق رنگ موی بادمجونی هستم 😍😍😍

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

من بدون دکلره گذاشتم شدفقط حواست باشه دونوع بادمجونی هست یمی ب بنفش میزنه یکی ب سرمه ای

مرسی عزیز دلم

میشه مدل و برند رنگ مو و شماره اکسیدانی که استفاده کردیو بهم بگی؟💋

ببین من خودم بدون دکلره شرابی کردم عالییییی بود هرکس دید خوشش اومد موهامم قهوه ای تیره

آره شرابی که خداست

منم میخوام برای این رنگ موهامو بدون دکلره در بیارم، نمیدونم باید چیکار‌کنم

دلم میخواد تا جایی که امکان داره موهامو دکلره نکنم

من موهای خودم قهوه ای بود تقریبا ، موی سفید هم داشتم البته.

بادمجونی متوسط زدم ، دقیق این در نیومد ولی تیره شده بود و یه سایه ی بنفش داشت توی نور ، عاشقش شدم 😃😃😃

صبر کن نگاه کنم گوشیم ببینم عکس پیدا میکنم از موهام اون موقع یا نه 

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

اولش تیره بود بعد کم کم کمرنگ شد.

توی عکس هم اینجوریه واقعیت قشنگتر بود واقعا 😃

اکسیدان فکر کنم ۶ درصد زدم من

سال ۴۰۲ بود ، مارک و شماره ی رنگ یادم نیست واقعا 

چندجا پرسیدم که بگیرم همه شرابی بادمجانی داشتن

بادمجانی نداشتن 😑😑

شرابی بادمجانی هم یه بار زدم اصلا خوب نبود واقعا، مثل اونی که اون بار زدم اصلا نشد ☹️☹️☹️

چندجا پرسیدم که بگیرم همه شرابی بادمجانی داشتنبادمجانی نداشتن 😑😑شرابی بادمجانی هم یه بار زدم اصلا ...

یادمم نمیاد مارکش چی بود که دنبالش بگردم 😑😑😑

چه قشنگ😍😍😍

اره خیلی قشنگ شده بود واقعا 😃☹️