2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخت باز کن دگ چیه

لوله باز کن شنیده بودم😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

این چیزا الکیه

خدا به هرکس بخواد هر شوهری بخواد میده 

سراغ دعانویسا نرو که پای جن رو به زندگیت باز میکنن

الانم که به خاطر تورم ازدواج کم شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این چیزا الکیهخدا به هرکس بخواد هر شوهری بخواد میده سراغ دعانویسا نرو که پای جن رو به زندگیت باز میک ...

من گفتم دعا نویس معرفی کنید!در ضمن سن من جوری نیست که بخاطر تورم این سالها ازدواجم جور نشده باشه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

نمیدونم چی بهت بگم خیلی بده به حال بد انسانی بخندی! امیدوارم خدا فقط سرت نیاره

اسی عزیزم من به حال تو نخندیدم فقط به ادمی که دنبالشی خندیدم میدونم زندگیت خوب نیست اما همچین ادمی وجود نداره بختتو باز کنه ایشالا خدا کمکت کنه ❤

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

من گفتم دعا نویس معرفی کنید!در ضمن سن من جوری نیست که بخاطر تورم این سالها ازدواجم جور نشده باشه

بخت باز کن معمولا دعانویسه دیگه 

فقط دعانویسا ادعای این کارا رو میکنن هرچند اونام نمیتونن انجام بدن و فقط پای جن به زندگی ادم باز میکنن

الان که دیگه تورم شده الان چه واسه تو چه واسه من چه واسه خیلیای دیگه ازدواج شده از محالات

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی عزیزم من به حال تو نخندیدم فقط به ادمی که دنبالشی خندیدم میدونم زندگیت خوب نیست اما همچین ادمی و ...

من کجا گفتم دنبال ادم هستم؟ منظورم دعا و ختم بود نه دعا نویس

بخت باز کن معمولا دعانویسه دیگه فقط دعانویسا ادعای این کارا رو میکنن هرچند اونام نمیتونن انجام بدن و ...

باشه تورم شده نظرتون را دادید دیگه لطفا تشریف ببر